На Одещині інспектори ДАІ затримали зловмисника за скоєння нападу на водія

    На Одещині інспектори ДАІ затримали зловмисника за скоєння нападу на водіяДнями, близько четвертої години ранку до чергового відділу Державтоінспекції міста Одеси надійшло орієнтування про розбійний напад на вулиці Розкидайлівській. Невстановлені особи буквально «налетіли» на водія та незаконно заволоділи його автомобілем «ДЕУ Сенс».

    Під час відпрацювання, о восьмій годині ранку на Посилковому провулку міста екіпаж інспекторів ДПС виявили легковик, що підпадав під орієнтування. Правоохоронцям на місці одразу ж вдалось затримати зловмисника.

    За кермом транспортного засобу перебував чоловік, який керував автомобілем з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Документи на авто та посвідчення водія у керманича були відсутні.

    На місце затримання прибула слідчо-оперативна група Малиновського районного відділу міліції. Правопорушника, який назвався «Олександром» та автомобіль доставлено до районного відділу міліції.

    Наразі тривають слідчі дії.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Приняты изменения в КАС, регулирующие особенности дел о выдворении иностранцев

    Верховный Совет Украины принял во втором чтении и в целом проект Закона Украины «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины в связи с принятием Закона Украины «О правовом статусе ...

    МВД ликвидировало спецподразделение «Беркут»

    Министерство внутренних дел Украины ликвидировало спецподразделение «Беркут». Соответствующий приказ подписал исполняющий обязанностей министра МВД Арсен Аваков.

    Суд отменил разрешение на реставрацию Гостиного Двора в Киеве

    Суд отменил решение о реставрации Гостиного Двора на Подоле в Киеве. Об этом сообщил депутат Киеврады Игорь Луценко в 'Фейсбук'.

    Працівники ДАІ Рівненщини затримали водія авто, який перевозив громадян Афганістану та Республіки Бангладеш

    30 серпня поточного року працівники взводу ДПС на стаціонарному посту № 1 Рівненській області затримали транспортний засіб. У салоні легковика знаходилось семеро осіб, які проживають на території ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Спасибо Вам за этот огромнейший труд, который Вы делаете постоянно для всех нас. Умнички!!!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b