У ЄС прогнозують спад виробництво свинини

    У ЄС прогнозують спад виробництво свининиУ Європейському Союзу з 1 січня 2013 року може різко впасти виробництво свинини через зростання цін на корми і введення нових правил про зміст худоби. Про це УНН повідомили у прес-службі УКАБ.

    За повідомленням УКАБ, набагато більше скорочення виробництва свинини, ніж спочатку прогнозувалося, може бути зафіксовано в ЄС, згідно з результатами дослідження Британського виконавчого свинарського комітету (BPEX). Це падіння буде пов'язане із зростанням цін на корми і введенням часткової заборони на утримання свиноматок в стійлі, який вступить в силу в Європі з 1 січня 2013 року.

    Таке падіння виробництва може призвести до різкого зростання цін на свинину та продукти свинарства. У доповіді також наголошується, що 18 країн ЄС кажуть, що вони будуть готові до нового законодавства до зазначеного терміну, тим не менш, BPEX прогнозує три можливі сценарії розвитку ситуації в європейській свинарської галузі:

    — Падіння виробництва свинини до 2014 року складе близько п'яти відсотків з рівня 2011 року, що призведе до зростання цін, але з досить швидким відновленням, так як продуктивність покращиться.

    — Більш різке падіння виробництва, так як більш високі ціни на корми додадуть до тиск на виробників в доповнення до впливу заборони на утримання свиноматок у стійлах, що призведе до браку свинини і суттєвого підвищення цін, в результаті чого виробники будуть вимагати політичного втручання.

    — Реорганізація виробництва таким чином, що розведення буде зосереджено в Північно-Західній Європі, а переробка — у Східній і Південній Європі, що дозволить знизити загальні витрати на виробництво.

    «Важко сказати, який сценарій найбільш вірогідний через вплив величезного зростання цін кормів, — говорить автор звіту Стівен Ховарт, — Недавнє зростання цін на свиней у Європі, в якійсь мірі, пом'якшив негативний вплив зростання цін на корми, що означає, що сценарій номер один залишається найбільш ймовірним. Однак, якщо високий рівень цін на свиней у ЄС не протримається достатньо довго, то другий сценарій легко може стати реальністю».

    За словами голови BPEX Стюарта Х'юстона, заборона на утримання свиней в стійлах «не може бути прийнятий в ізоляції».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    П.Петренко поручил обеспечить регистрацию смерти погибших в авиакатастрофе Boeing 777

    Глава Министерства юстиции Украины Павел Петренко поручил Регистрационной службе главного управления юстиции в г. Киеве обеспечить проведение государственной регистрации смерти лиц, погибших ...

    Українцям не радять їхати до Еритреї

    Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися на даному етапі від поїздок до Еритреї через погіршення безпекової ситуації у країні.

    Ушкварити гопака в Астані не судилося

    Родзинкою урочистих проводів українських олімпійців на літні Ігри-2012 стала наша боксерська дружина. На київський Хрещатик хлопці вийшли в козацьких строях, у декого з-під шапок стирчали чуби-оселедці.Переможні ...

    Роз'яснення щодо недопущення збитковості такого виду діяльності, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послугНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

    Роз'яснення щодо недопущення збитковості такого виду діяльності, як надання комунальних послуг Житлово-комунальна послуга з опалення або гарячого водопостачання не є товаром та обов'язково має задовольняти певні потреби споживачів, тобто має певні споживчі властивості. А саме, послуга з опалення — це створення комфортних температурних умов у приміщеннях споживачів. Одиницею виміру для калькулювання комунальних послуг та розрахунків між виконавцем послуг та споживачем є плата за опалення одного квадратного метра площі приміщення та за підігрів і доведення до споживача одного м-3 води.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Как много актуальной информации. Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто молодцы.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b