Про скасування реєстрації кандидата у народні депутати України Черепані В.М., який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 194 у порядку самовисування, Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 8 листопада 2013 року № 301
  2. Про скасування реєстрації кандидата у народні депутати України Черепані В. М., який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 194 у порядку самовисування

    До Центральної виборчої комісії 7 листопада 2013 року надійшла заява кандидата у народні депутата України Черепані Вячеслава Михайловича, який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 194 у порядку самовисування, про відмову балотуватися кандидатом у народні депутати України на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року.

    Розглянувши зазначену заяву, Центральна виборча комісія встановила.

    Постановою Центральної виборчої комісії від 22 жовтня 2013 року № 234( v0234359-13 ) Черепаня В. М. зареєстрований кандидатом у народні депутати України, який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 194 у порядку самовисування.

    Згідно з пунктом 1 частини четвертої статті 61 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України" Центральна виборча комісія приймає рішення про скасування реєстрації кандидата у народні депутати України в разі звернення кандидата у народні депутати України не пізніш як за дванадцять днів до дня голосування із письмовою заявою про відмову балотуватися.

    Враховуючи викладене, відповідно до частин четвертої ( 4061-17 ) та шостої статті 61( 4061-17 ), частин сьомої( 4061-17 ), дванадцятої статті 76( 4061-17 ), частини третьої статті 104 Закону України ( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", абзацу першого розділу I Закону України( 457-18 ) "Про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223", керуючись статтями 11 — 13 ( 1932-15 ), пунктом 17 статті 19 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Скасувати реєстрацію кандидата у народні депутати України Черепані Вячеслава Михайловича( v0234359-13 ), який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 194 у порядку самовисування.

    2. Зобов’язати Черепаню В. М. повернути до Центральної виборчої комісії посвідчення кандидата у народні депутати України та його довіреної особи.

    3. Довести зміст цієї постанови до відома Черепані В. М. та видати йому її копію.

    4. Цю постанову надіслати окружній виборчій комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 194 та оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Голова Центральної виборчої комісії

    М. ОХЕНДОВСЬКИЙ

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    До 15 сентября в парламент будет внесен проект Госбюджета

    Правительство Украины до 15 сентября внесет в парламент проект закона о Государственном бюджете. Об этом сообщил сегодня во время заседания правительства Арсений Яценюк.

    Щодо дотримання положень Митного кодексу України, Державна митна служба України

    Начальникам митниць У зв'язку із непоодинокими зверненнями суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності до Держмитслужби України з приводу затримок при випуску товарів у вільний обіг з наданням митному органу гарантій, наголошую на необхідності дотримання положень Митного кодексу України( 4495-17 ) (далі — Кодекс).

    Про реєстрацію довірених осіб кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію довірених осіб кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року

    Про внесення зміни до пункту 2 переліку центральних органів виконавчої влади, відповідальних за виконання зобов’язань, що випливають із членства України в міжнародних організаціях, Кабінет Міністрів України

    Про внесення зміни до пункту 2 переліку центральних органів виконавчої влади, інших державних органів, відповідальних за виконання зобов’язань, що випливають із членства України в міжнародних організаціях

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот портал отличный! Пользовался очень часто. Думаю, что этот интернет сайт ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще! Действуйте!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b