В Україні спостерігається чітка динаміка зростання виробництва свинини. Цього року буде вироблено 750 тис. тонн м’яса, що на 50 тис. більше, ніж у попередньому році. Про це повідомив директор департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства Андрій Гетя.
«Якщо порівняти виробництво свинини в Україні цього року й торік, то бачимо чітку динаміку зростання. Тож спостерігаємо поступовий розвиток галузі свинарства», — заявив він.
Говорячи про якість української свинини, директор департаменту підкреслив, що вона повністю відповідає всім вимогам. Адже в Україні здійснюється жорсткий контроль, який дає змогу гарантувати належну якість продукції. Також Андрій Гетя зазначив, що на полицях українських магазинів переважає свинина саме вітчизняного виробництва.