Вітчизняної свинини побільшало

    Вітчизняної свинини побільшалоВ Україні спостерігається чітка динаміка зростання виробництва свинини. Цього року буде вироблено 750 тис. тонн м’яса, що на 50 тис. більше, ніж у попередньому році. Про це повідомив директор департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства Андрій Гетя.

    «Якщо порівняти виробництво свинини в Україні цього року й торік, то бачимо чітку динаміку зростання. Тож спостерігаємо поступовий розвиток галузі свинарства», — заявив він.

    Говорячи про якість української свинини, директор департаменту підкреслив, що вона повністю відповідає всім вимогам. Адже в Україні здійснюється жорсткий контроль, який дає змогу гарантувати належну якість продукції. Також Андрій Гетя зазначив, що на полицях українських магазинів переважає свинина саме вітчизняного виробництва.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про скасування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну сірників незалежно від країни походження та експорту

    Відповідно до Закону України Про застосування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну (далі - Закон) Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі (далі - Комісія) розглянула подані Міністерством ...

    Заводи «Богдан» призупинили випуск маршруток

    У вересні заводи корпорації Богдан, розташованих у Черкасах і Луцьку,випустилилише один автобус і жодного легкового автомобіля.

    Бандеру та Шухевича у ЗНО замінили на Щорса та П'ятакова

    Імена українських військовиків та політичних діячів Степана Бандери та Романа Шухевича Міністерство освіти вилучило з переліку осіб, про які треба знати, аби скласти цьогорічне незалежне оцінювання ...

    На Буковині відбувся круглий стіл «теорія і практика з дотримання Правил дорожнього руху»

    Під такою умовною назвою в УДАІ УМВС України в Чернівецькій області з участю представників громадськості, перевізників, фахівців з правил дорожнього руху відбувся круглий стіл.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Как много актуальной информации.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b