Серпневу відпустку рекомендують планувати на початок або кінець місяця

    Серпневу відпустку рекомендують планувати на початок або кінець місяцяПогода на українських курортах у серпні буде сприятливою для відпочинку на початку та в кінці місяця.

    Про це повідомила завідувач відділу кліматичних досліджень Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова, передає УКРІНФОРМ.

    «Перша декада серпня непогана для відпочинку, середина гірша, і в кінці місяця можна буде відпочивати спокійно — метеорологічні процеси тоді стабілізуються», — сказала Мартазінова.

    Вона розповіла, що загалом кліматологи не очікують у серпні такої сильної спеки, як у липні. «Спеки до 32-35 градусів не буде ніде, крім сходу, — там можуть зберігатися такі температури», — уточнила кліматолог.

    Водночас, за її словами, температурний режим у серпні на всій території країни буде нестійким, а середньодобова температура коливатиметься у межах 20 градусів, тобто вдень 25… 26, а вночі 17… 18 градусів. У середині серпня очікується зниження температури повітря в окремі дні до 20 градусів.

    На півдні країни температурний режим відповідатиме нормам для цього регіону або незначно — на 2… 3 градуси — їх перевищуватиме, але в середині місця також можливе зниження температури повітря, зазначила фахівець.

    На курортах Західної України температура повітря у серпні коливатиметься у межах 20… 25 градусів, спеки в останній місяць літа там не очікується.

    Вазіра Мартазінова зауважила, що зниження температури в середині серпня спричинить опади. «Дощі в середині серпня будуть по всій території України, у тому числі на курортах — у Криму, Карпатах і загалом у Західній Україні», — спрогнозувала вона.

    Кліматолог додала, що в окремі дні опади можуть бути досить сильними, але порівняно з липнем їхня інтенсивність буде меншою.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ПАТ «МІСТО БАНК», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо видачі ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ПАТ «МІСТО БАНК»

    Формируется реестр переводчиков, которых будут привлекать к судебным разбирательствам

    Началось информационное наполнение Справочно-информационного реестра переводчиков, которых будут привлекать к судебному разбирательству. Поскольку в соответствии с законодательством Украины суды ...

    Без «трьох Д» не обійтися?

    Читати чи чути про те, що коїться нинішнім літом на українських дорогах, емоційно вразливим людям треба заборонити, бо до цієї страшної статистики, попри всю її традиційність, звикнути неможливо. ...

    З наступного року візовий режим з ЄС потеплішає

    Моє питання стосується візових проблем. Студентам і молодим людям у країнах за межами ЄС дуже важко одержати європейську візу. Чи плануєте ви спростити візові процедури для країн, що не є членами ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Благодарим всех, от кого зависит наполнение этого портала.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b