Франція показує свою анімацію

    Франція показує свою анімацію

    Роботи безкоштовно можна подивитися у столичному Будинку кіно по понеділках

    Любителям класики вже показано мультфільм «Король і птах» Поля Грімо, режисера, що досі надихає найбільш екстремальних мультиплікаторів, зокрема Міядзакі. У 1980 році він був призером Венеціанського фестивалю. За основу автор взяв казку Андерсена про косоокого короля Карла, що закохався у прекрасну Пастушку. Та на заваді тирану стає мудрий Пересмішник.

    Показали й «Картину» Жана-Франсуа Лагіоні. Цей авангардний мультфільм 2011 року розповідає про персонажів полотна, які оживають, щоб знайти свого художника. Це зворушлива історія людей, які шукають того, хто їх створив.

    А 17 грудня покажуть комедійний мультфільм Жоанна Сфара «Кіт рабина». Кіт з’їдає папугу і починає розмовляти. Але рабин не надто радий такому диву, він побоюється, що кіт-балакун погано впливатиме на його доньку, красуню Злаб’ю. Мораль: краще не знати, що про вас думають і про що мріють ваші хатні улюбленці.

    Також за підтримки Французького інституту в кінотеатрі «Кінопанорама» відбудеться показ короткометражних стрічок усіх жанрів і всіх часів: німі, звукові, аплікаційні, комедійні, документальні стрічки та ще багато інших цікавих фільмів, які передають усе розмаїття цього кіножанру.

    Окрім цього, в Національній філармонії України з нагоди 50-ї річниці підписання Єлисейської угоди відбудеться концерт класичної музики у програмі якої — Скарлатті, Моцарт та К. Ф.Е. Бах.

    ДОВІДКА «УК»

    Як відомо, 30 серпня 1877 року вважається днем народження мальованої анімації. Тоді був запатентований винахід француза Еміля Рено, який започаткував основи технології виготовлення анімаційних фільмів. Вони лишилися незмінними до винайдення комп’ютерних удосконалень: покадрова зйомка малюнків або іншого матеріалу — за фазами руху. Еміль Рено називав свої фільми «світловими пантомімами», «оптичними виставками».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Семейное право

    Семейное право является одной из составляющих всего гражданского права, как разобраться в семейном праве, помощь в разрешении семейных споров

    Щодо повідомлення про порушення та проведення перегляду антидемпінгових заходів, Міністерство доходів і зборів України

    Митницям Міндоходів України Щодо повідомлення про порушення та проведення перегляду антидемпінгових заходів Для керівництва та використання в роботі надсилаємо повідомлення Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі( n0022324-13 ) (далі — Комісія) про порушення та проведення перегляду антидемпінгових заходів щодо імпорту в Україну стрілочних переводів походженням з Російської Федерації у зв'язку із закінченням строку їх застосування, яке опубліковано в газеті "Урядовий кур'єр" від 28.11.2013 № 220.

    ДАІ Харкова та журналісти провели рейд по місцям концентрації ДТП

    Нагадати водіям та пішоходам про наслідки дорожньо-транспортних пригод за допомогою засобів масової інформації, вирішили днями у ДАІ Харківщини. Журналістів запросили у рейд по місцям концентрації ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Ваш ресурс не просто лучший друг - этот ресурс, практически, - родственник для всех, кто живёт новыми видеоидеями!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b