На Миколаївщині працівники ДАІ затримали автокрадія, який до того ж перебував у розшуку

    На Миколаївщині працівники ДАІ затримали автокрадія, який до того ж перебував у розшукуІнспектори ДПС затримали громадянина, який незаконно заволодів вантажівкою. А на додачу порушник ще й перебував у розшуку.

    Учора, 26 червня, о 15 годині 50 хвилин, у місті Нова Одеса, на вулиці Леніна за порушення Правил дорожнього руху вартові доріг зупинили водія автомобіля «Камаз 5320» з причепом.

    Спілкуючись з молодим водієм, працівники ДАІ помітили, що хлопець має явні ознаки алкогольного сп’яніння. Більш того, посвідчення водія та жодних документів на автомобіль він не мав.

    Перевіривши особу керманича по наявним базам даних Державтоінспекції, інспектори з’ясували, що 25-річний молодик розшукується правоохоронцями за скоєння крадіжки. Більш того, як виявилось, автомобіль, яким він керував, розшукує його справжній власник. Зранку «КАМАЗ» був викрадений у Миколаєві.

    Інспектори ДПС склали адміністративні матеріали за ч.1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» а також за ч.2 ст. 126 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом».

    Для подальшого розгляду справи водія доставлено до Новоодеського райвідділу міліції, працівникам якого інспектори ДАІ передали й всі зібрані за даним фактом матеріали.

    Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Порядок реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації операцій з купівлі-продажу іноземної валюти, Міністерство доходів і зборів УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    Уповноважені банки, уповноважені фінансові установи, національний оператор поштового зв’язку, що здійснюють операції з купівлі-продажу іноземної валюти у пунктах обміну іноземної валюти, та їх ...

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк УкраїниНАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ

    Національний банк України 26.07.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Подякуйте за добру справу

    Чотирирічна Ганнуся бавилася біля води на пляжі теплого Азовського моря на косі Пересип у Кирилівці. Неподалік відпочивали її батьки. Дитина, сидячи у надувному басейні, самотужки розважалася ...

    Офіційне роз’яснення ДАІ щодо перереєстрації автомобілів зареєстрованих на тимчасово окупованій території України

    Департамент ДАІ МВС України надає розяснення для автовласників щодо перереєстрації їх транспортних засобів.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Большущее спасибо творцам этого портала!!! Он на самом деле - находка! Удачи!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b