У кабінеті Меркель виявили килим нациста Герінга

    У кабінеті Меркель виявили килим нациста Герінга

    ЗНАХІДКА. У робочому кабінеті канцлера Німеччини Ангели Меркель виявлений килим, який належав нацистському злочинцеві, передає ТСН з посиланням на ИТАР-ТАСС.

    За даними місцевих ЗМІ, мова йде про настінний килим, який належав Герману Герінгу.

    Декілька сотень різних предметів мистецтва, награбованих нацистами, виставлені в музеях ФРН, де ведеться послідовна робота зі з'ясування їхнього походження.

    Деякі з раритетів після закінчення Другої світової війни потрапили в держустанови для прикраси інтер'єрів. Очевидно, що подібним чином у відомство федерального канцлера і потрапив нещасливий килим.

    Пікантність ситуації полягає в тому, що надбанням гласності ця історія стала зараз, напередодні 80-ої річниці приходу до влади нацистів у Німеччині 30 січня 1933 року.

    Місцеві ЗМІ стверджують, що Ангела Меркель, дізнавшись про несподівану знахідку, дуже розізлилась. Сюрприз, безумовно, не додасть їй популярності в ході передвиборної кампанії з виборів до бундестагу у вересні цього року.

    Передбачається, що «незручну» знахідку з кабінету Ангели Меркель приберуть ще до кінця тижня. З'явилися повідомлення, що ще один килим, який належить Герінгу, виявився в резиденції уряду ФРН «Петерсберг» під Бонном.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про внесення змін до реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів

    Про затвердження проекту та титулу будови “Реконструкція аеродрому Міжнародного аеропорту “Дніпропетровськ”, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження проекту та титулу будови "Реконструкція аеродрому Міжнародного аеропорту "Дніпропетровськ" 1. Затвердити поданий Національним агентством з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів проект "Реконструкція аеродрому Міжнародного аеропорту "Дніпропетровськ", розроблений Українським державним проектно-технологічним науково-дослідним інститутом цивільної авіації "Украеропроект" та рекомендований до затвердження державним підприємством "Укрдержбудекспертиза" Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, з такими основними техніко-економічними показниками:

    До уваги водіїв! Футбольний матч. ДАІ просить водіїв не паркувати транспорт з порушенням ПДР

    Столична Державтоінспекція інформує, що 30 серпня о 19 годині 30 хвилин на НСК Олімпійський відбудеться футбольний матч у рамках проведення пятого туру Чемпіонату України сезону 2014/2015 між ...

    Спостерігачі ОБСЄ розкритикували вибори у Білорусі

    Міжнародні спостерігачі розкритикували парламентські вибори у Білорусі, як такі, що не були ані чесними, ані неупередженими.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Ваш сайт не друг - ваш интернет сайт, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b