Про затвердження Порядку використання у 2012 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з розвитку освіти у сфері інформаційних технологій, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 26 вересня 2012 р. № 894 Київ

    Про затвердження Порядку використання у 2012 році коштів, передбачених у державному бюджеті  для здійснення заходів з розвитку освіти у сфері інформаційних технологій

    Відповідно до частини сьомої статті 20 Бюджетного кодексу України( 2456-17 ) Кабінет Міністрів України постановляє:

    Затвердити Порядок використання у 2012 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з розвитку освіти у сфері інформаційних технологій, що додається.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 70

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 р. № 894

    ПОРЯДОК використання у 2012 році коштів, передбачених  у державному бюджеті ( 4282-17 ) для здійснення заходів  з розвитку освіти у сфері інформаційних технологій

    1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2012 році коштів, передбачених у державному бюджеті( 4282-17 ) МОНмолодьспорту за програмою "Проведення всеукраїнських та міжнародних олімпіад у сфері освіти, здійснення заходів з розвитку освіти у сфері інформаційних технологій" для здійснення заходів з розвитку освіти у сфері інформаційних технологій (далі — бюджетні кошти).

    2. Головним розпорядником бюджетних коштів є МОНмолодьспорт, розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня та відповідальним виконавцем бюджетної програми — державна наукова установа "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" МОНмолодьспорту (далі — розпорядник бюджетних коштів).

    3. Бюджетні кошти спрямовуються на підготовку та проведення всеукраїнських та міжнародних заходів з розвитку освіти у сфері інформаційних технологій (форумів, семінарів, конференцій, презентацій у сфері інформаційних технологій, конкурсів (турнірів) з інтелектуальних комп’ютерних ігор, алгоритмічного програмування, веб-програмування та робототехніки) (далі — заходи з розвитку освіти).

    4. Не допускається спрямування бюджетних коштів на закупівлю товарів, робіт і послуг, постачання, виконання і надання яких безпосередньо не пов’язане з проведенням заходів з розвитку освіти. Бюджетні кошти не можуть бути спрямовані на придбання основних засобів (меблів, оргтехніки, комп’ютерів, транспортних засобів тощо), а також на здійснення витрат, пов’язаних з утриманням підприємств, установ, громадських організацій, об’єднань та осіб, що не є учасниками заходів з розвитку освіти.

    Головний розпорядник бюджетних коштів затверджує в установленому порядку план заходів, у якому зазначаються найменування заходу, відповідальний за його виконання, дата і місце проведення, обсяг відповідних витрат.

    5. До проведення заходів з розвитку освіти можуть залучатися підприємства, установи та організації, діяльність яких пов’язана з організацією і проведенням таких заходів і які наділені відповідними правами, зокрема на організацію відеотрансляції комп’ютерних ігор.

    6. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок бюджетних коштів здійснюється в установленому законом порядку.

    7. Головний розпорядник, розпорядник бюджетних коштів забезпечують цільове та ефективне їх використання.

    8. Розпорядник бюджетних коштів на підставі договорів про закупівлю може здійснювати попередню оплату товарів, робіт і послуг з урахуванням положень бюджетного законодавства у розмірі до 30 відсотків вартості, зазначеної в договорі (договорах) про закупівлю.

    У разі коли протягом трьох місяців після здійснення попередньої оплати захід не проведено, сума такої оплати підлягає поверненню розпорядникові бюджетних коштів.

    Переможці процедури закупівлі у разі отримання попередньої оплати подають розпорядникові бюджетних коштів не пізніше ніж 5 числа місяця, що настає за звітним періодом, інформацію про фактично проведені заходи з розвитку освіти за встановленою ним формою.

    Остаточні розрахунки проводяться згідно з умовами договорів про закупівлю на підставі актів приймання-передачі у вартісних показниках та зведеної відомості про надані послуги у натуральних показниках за встановленою розпорядником бюджетних коштів формою.

    9. МОНмолодьспорт подає Мінфіну протягом двох тижнів після укладення договору про закупівлю інформацію про обсяг витрат, пов’язаних з організацією та проведенням заходів з розвитку освіти.

    Розпорядник бюджетних коштів надсилає в установленому порядку щомісяця до 15 числа інформацію про використання бюджетних коштів для її узагальнення і подання до 25 числа Мінфіну.

    10. Складення та подання фінансової і бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 30.04.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Півтони металобрухту невідомого походження виявили інспектори ДАІ Закарпаття

    Днями працівники відділу Державтоінспекції Ужгорода зупинили автомобіль марки FORD Transit. Під час перевірки документів, інспектори ДАІ звернули увагу на надмірну схвильованість 30-річного ...

    Определен план проведения «круглых столов» по изменению законодательства о выборах

    Министерство юстиции Украины обнародовало изданный 19 июля 2013 года приказ №712/7 «О проведении «круглых столов» по совершенствованию избирательного законодательства Украины».

    Про внесення змін до положень про структурні підрозділи в складі департаменту макроекономічного прогнозування, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про внесення змін до положень про структурні підрозділи в складі департаменту макроекономічного прогнозування 1. Доповнити пункт 4.3 розділу 4 Положення про відділ міжгалузевого балансу у складі департаменту макроекономічного прогнозування ( v1493731-12 ), затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 27.12.2012 № 1493, після абзацу четвертого ( v1493731-12 ) новим абзацом такого змісту:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет проект - офигенный. Без всякого сомнения полезный и простой в пользовании интернет проект.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b