Аби нагадати водіям про безпеку руху, на Миколаївщині «ожили» скульптури

    Аби нагадати водіям про безпеку руху, на Миколаївщині «ожили» скульптуриПеревіряти виконання водіями Правил дорожнього руху інспекторам Державтоінспекції Миколаївської області, які несли службу на виїзді з міста, допомагали Її Величність Катерина ІІ та один з засновників м. Миколаєва — Михайло Леонтійович Фалєєв.

    Щодня співробітники Державтоінспекції приділяють неабияку увагу профілактичній роботі з учасниками дорожнього руху. Головною метою є попередження порушень Правил дорожнього руху. Особливо це важливо влітку, в період відпусток, канікул та поїздок на море.

    Неординарну акцію вирішили провести ДАІ Миколаївщини та студентський театр «СТУК». Перевіряти виконання водіями Правил дорожнього руху інспекторам Державтоінспекції Миколаївської області, які несли службу на виїзді з міста, допомагали «скульптури» відомих особистостей: Катерини ІІ та Михайла Леонтійовича Фалєєва. Скульптури «оживали», для того щоб нагадати водіям про безпеку на автодорогах.

    За традицією, для того щоб скульптура ожила глядачу необхідно зробити певну дію. Тож, після зупинки та невеличкої бесіди з інспектором ДАІ,

    водію пропонували взяти з рук великої імператриці профілактичну листівку. Та яке ж було здивування керманича, коли після цього Катерина ІІ та М. Фалєєв не тільки велично схиляли голову на знак подяки за виконання Правил дорожнього руху, а ще й бажали щасливої дороги на відпочинок.

    А учасники дорожнього руху спостерігали захопливе дійство, і потім щиро запевняли, що в жодному разі не порушуватимуть Правил дорожнього руху, адже від поведінки водія на дорозі залежить безпека кожного подорожуючого.

    Дехто навіть не чекаючи жесту про зупинку від інспекторів ДАІ, зупинявся щоб поспілкуватись та сфотографуватись на згадку з величними засновниками міста Миколаєва.

    Актори студентського театру «СТУК», більш відомі миколаївцям як театр живих скульптур, з задоволенням взяли участь у профілактичних заходах Державтоінспекції.

    Її Величність Катерина Олексіївна (Валерія, студентка Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв):

    - Ми хотіли б сьогодні звернутись до всіх учасників дорожнього руху, з проханням бути уважними та обережними на автодорогах, Пам’ятайте, що від того, як кожен з нас дотримується Правил дорожнього руху, залежить наскільки безпечною буде наша дорога.

    Артем, актор театру «СТУК», сьогодні в образі М. Л. Фалєєва:

    - Ми закликаємо всіх водіїв не наражати себе на небезпеку, виконувати Правила дорожнього руху, щоб на дорогах Миколаївщини було менше трагедій, обірваних життів та сліз.

    Шановні учасники дорожнього руху! Костюмовані профілактичні заходи не проводяться щодня, але дотримуватись Правил дорожнього руху необхідно щоразу, коли Ви сідаєте за кермо або виходите на вулицю, без нагадування та зауваження. Державтоінспекція звертається до Вас з проханням, бути обачними, ввічливими та розважливими на дорогах. Пам'ятайте, що основними причинами ДТП є: порушення правил маневрування та обгону, недотримання безпечної дистанції, перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть, виїзд на смугу зустрічного руху. Пам'ятайте, що Ваша безпека та безпека інших учасників дорожнього руху залежить лише від Вас.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Норма забезпечення меблями, інвентарем і предметами господарчого призначення виправної колонії мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання, Міністерство юстиції УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства юстиції України 27.07.2012  № 1118/5 ( z1274-12 ) Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 липня 2012 р. за № 1277/21589

    Що має знати іноземець у Росії

    За інформацією Посольства України у Російській Федерації, там набрали чинності федеральний закон Про внесення змін до окремих законодавчих актів Російської Федерації та федеральний закон Про ...

    Ще одного учасника Врадіївської ходи оштрафували

    Шевченківський райсуд Києва зобовязав сплатити 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ще одного учасника Врадіївської ходи Володимира Іванова. Таке рішення суд ухвалив на сьогоднішньому ...

    Китайський економічний двигун прискорився після перепочинку

    Торговельна статистика з Китаю за липень перевершила очікування.У річному обчисленні експорт зріс на 5,1% після падіння на 3,1% у червні. А імпорт збільшився на майже 1%, показник червня мінус ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот сайт не только друг - этот интернет портал, - родственник для всех, кто сегодня живёт идеями!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b