Зелений чай покращує пам’ять і є хорошим профілактичним засобом від інфаркту

    Зелений чай покращує пам’ять і є хорошим профілактичним засобом від інфарктуОдин з найпопулярніших у світі напоїв — зелений чай — давно визнаний корисним не тільки дієтологами, але і фахівцями з інших областей медицини. Особливо його люблять кардіологи, називаючи зелений чай одним з кращих засобів профілактики розвитку сердечно-судинної системи. Але, китайські вчені пішли далі, і шлях їх виявився досить успішним.

    У Третьому Військовому Медичному Університеті (Third Military Medical University) Китаю був проведений експеримент за участю мишей. Яких розділили на дві групи, запропонувавши одній щодня пити традиційний зелений чай. Всіх мишей навчали пошуку прихованих платформ в лабіринті і виходу з нього, а потім спостерігали за тим, як вони застосовували отримані знання на практиці.

    Автор експерименту, професор Юн Бай (Yun Bai), говорить про те, що його група навмисно відмовилася вивчати вплив зеленого чаю на серцево-судинну систему і інші органи, зосередивши увагу виключно на головному мозку.

    У результаті спостережень і показників спеціальної апаратури, експерти прийшли до висновку, що щоденне вживання зеленого чаю сприяє підвищенню навченості і покращує пам’ять.

    Доктор Бай пояснює це механізмом впливу активних компонентів зеленого чаю на клітини головного мозку, стверджуючи, що «в результаті вживання напою в гіпокампі — частини головного мозку, відповідальної за перехід до отриманої інформації з короткострокової пам’яті в довгострокову — відбувається процес накопичення молодих клітин, покращуючи роботу цієї ділянки і головного мозку в цілому».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Підземні пам’ятки нагадують про себе

    Придбавши три роки тому будинок у Тальному, що на Черкащині, сімя Людмили Попик облаштувала помешкання й сподівалася жити тут довго. Однак з деякого часу по стінах та стелі пішли тріщини, просів ...

    Чиновник горсовета Краматорска приговорен к 6 годам лишения свободы за получение $5000 взятки

    Краматорский городской суд Донецкой области приговорил к шести годам лишения свободы руководителя отдела городского совета Краматорска, который получил $5 тысяч от частного предпринимателя.

    Понад 660 кілометрів закарпатських доріг потребують капітального ремонту

    Такі дані повідомив громадськості виконуючий обовязки начальника відділу з організації дорожнього руху Управління ДАІ УМВС Закарпатської області підполковник міліції Олександр Ковальчук.

    Правоохоронці на стаціонарному посту у Харкові вилучили арсенал зброї

    Четверо чоловіків, які їхали з зони АТО до Києва, перевозили в салоні іномарки тротилові шашки, гранати, більше ста патронів, пластид, оптичний приціл, гранатомет.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет сайт -,действительно, на данный момент - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет порталы. Этот интернет портал многообразен в пользовании. На нем здорово проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b