Про внесення змін до наказу Державної казначейської служби України від 08 лютого 2012 року № 49, Державна казначейська служба УкраїниДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 09.04.2013  № 54
  2. Про внесення змін до наказу Державної казначейської служби України від 08 лютого 2012 року № 49

    З метою приведення Інструкції про складання органами Державної казначейської служби України фінансової та бюджетної звітності про виконання місцевих бюджетів( v0049840-12 ), затвердженої наказом Державної казначейської служби України від 08 лютого 2012 року № 49, у відповідність до бюджетної класифікації( v0011201-11 ), затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 14 січня 2011 року № 11 (зі змінами), НАКАЗУЮ:

    1. Унести до Інструкції про складання органами Державної казначейської служби України фінансової та бюджетної звітності про виконання місцевих бюджетів( v0049840-12 ), затвердженої наказом Державної казначейської служби України від 08 лютого 2012 року № 49 (далі — Інструкція), такі зміни:

    1) у зведеній формі звіту про виконання місцевих бюджетів (форма № 2ммб( v0049840-12 )) та у розділі III "Кредитування" Звіту про виконання місцевих бюджетів (форма № 2ммб) (додаток 2 до Інструкції), зведеній формі та підрозділі 3.2 "Кредитування спеціального фонду місцевих бюджетів" розділу III "Кредитування" Звіту про виконання місцевих бюджетів (форма № 2кмб(мб)( v0049840-12 ) (додаток 3 до Інструкції) після коду тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 160903 "Програми в галузі сільського господарства, лісового господарства, рибальства та мисливства" доповнити кодами 170000 "Транспорт, дорожнє господарство, зв'язок, телекомунікації та інформатика", 170603 "Інші заходи у сфері електротранспорту" та 170703 "Видатки на проведення робіт, пов'язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням автомобільних доріг загального користування".

    2. Органам Державної казначейської служби України складати і подавати місячну, квартальну та річну звітність про виконання місцевих бюджетів, з урахуванням внесених змін, починаючи зі звіту за I квартал 2013 року.

    3. Керівникам самостійних структурних підрозділів апарату Державної казначейської служби України в межах повноважень здійснити заходи щодо забезпечення виконання вимог цього наказу.

    4. Департаменту інформаційних технологій, корпоративної телекомунікації та захисту інформації (Шевчук В. М.) забезпечити доопрацювання прикладного програмного забезпечення з урахуванням вимог цього наказу.

    5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступників Голови Державної казначейської служби України відповідно до розподілу обов'язків та керівників головних управлінь Державної казначейської служби України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

    Голова

    С.І. Харченко

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Президент России подписал один из самых жестких антитабачных законов в мире

    Один из самых жестких законов в мире, ограничивающих курение, подписан президентом России. Положения закона начинают действовать с 1 июня 2013 года. Вводятся ограничения как на места для курения ...

    Сегодня парламент рассмотрит законопроект по совершенствованию борьбы с терроризмом

    Верховный Совет перенес на 24 июля рассмотрение законопроекта о внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно совершенствования борьбы с терроризмом.

    ВККС рекомендовала В.Маслия для перевода в Высший админсуд Украины

    Как сообщает корреспондент «ЮП», на своем сегодняшнем очередном заседании Высшая квалификационная комиссия судей Украины предоставила рекомендацию председателю Киевского апелляционного административного ...

    У Києві планують встановити пам'ятник шведському уболівальнику

    Київська міська державна адміністрація планує встановити на Трухановому острові у Києві пам'ятник шведському уболівальнику, повідомляє прес-служба міської влади.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот портал просто отпад. Благодарю. Чрезвычайно полезный и удобный портал.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b