Квадратні метри для новоселів

    Квадратні метри для новоселів

    Рівненщина стала першою в загальноукраїнському рейтингу за темпами зведення житла

    На вулиці Княгині Ольги в Рівному не чути оркестрів: у новенький 68-квартирний будинок люди заселяються без жодної помпи, так би мовити, не напоказ. Задоволені, що генеральний підрядник не обманув їхніх сподівань, як це часто трапляється нині.

    «Цей будинок кооперативний, його інвесторами стали рівняни. Будівництво вели за собівартістю, тож ціна квадратного метра житла становить 3694 гривні», — каже генеральний директор фірми-підрядника «Рівнебуд» Олександр Люльчик.

    На його думку, хвалитися особливо нічим, адже зводили цей будинок майже чотири роки: кошти члени кооперативу «Міськжитлобуд-ХХІ» вносили поетапно. Звісно, вчителеві чи лікареві непросто було зібрати й ці гроші, хоч нове сучасне житло обійшлося їм, звісно, дешевше. Тож новоселами у центрі міста стали 25 сімей педагогів, 30 — медиків, 10 — будівельників. А коли місто будується, воно живе.

    Спільно з управлінням освіти міста «Рівнебуд» уже готує педагогам подарунок «під ялинку»: на базі довгобуду на Соборній, 253 зведуть не гірший житловий будинок за тим самим кооперативним принципом.

    А в новому цегляному будинку на вулиці Княгині Ольги — індивідуальне опалення, 6-місні ліфти, вдвічі ширші, ніж зазвичай, сходові клітки та ліфтові холи — одне слово, тепло, затишно й просторо.

    Голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ зазначає, що це один, але цілком конкретний та промовистий приклад, який свідчить: хто хоче працювати, знаходить для цього відповідні можливості.

    «Фірма «Рівнебуд» на будівельному ринку працює не одне десятиліття й понад усе дорожить своєю репутацією та довірою людей. А загалом з початку року в області ввели вдвічі більше житла, ніж за цей час торік. Загальна площа зданих в експлуатацію будинків — майже 200 тисяч квадратних метрів проти торішніх 100 тисяч. Істотніші інвестиції за рахунок усіх джерел фінансування в області спрямували на будівництво та реконструкцію шкіл, дитсадків, лікарень, ФАПів, доріг. Серед об’єктів, на яких нині працюють будівельники, — обласний перинатальний центр, який відчинить двері до нового року, та перший в Україні сміттєпереробний завод», — додає він.

    Отримайте ключ від квартири. Фото з сайту ogo.ua

    Слід сказати, що зросла кількість замовлень і у приватному секторі. На кожному будівельному об’єкті працюють жителі області, а це їхня зайнятість, заробіток, а отже, й добробут родин.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про затвердження нормативно-правового акта з питань здійснення закупівель товарів, робіт і послуг, Національний банк України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 листопада 2013 р. за № 2039/24571 Про затвердження нормативно-правового акта з питань здійснення закупівель товарів, робіт і послуг

    Про звільнення О. Мануйлова з посади голови Новомиколаївської районної державної адміністрації Запорізької області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Звільнити МАНУЙЛОВА Олександра Григоровича з посади голови Новомиколаївської районної державної адміністрації Запорізької області.

    Фіксований зв’язок подорожчав на 10 відсотків

    Другий етап підвищення плати за користування стаціонарним телефоном набув чинності з 1 листопада.

    Серена Вільямс – найкраща тенісистка 2012 року

    Американка Серена Вільямс найкраща тенісистка WTA туру 2012 року.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Друзья супер!!! Все что делаете для всех пользователей очень важно!!!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b