На Буковині триває діалог працівників Державтоінспекції та громадськості

    На Буковині триває діалог працівників Державтоінспекції та громадськостіДнями в Чернівцях відбулося чергове засідання «круглого столу» за участю керівництва управління ДАІ області та представників громадських структур, які опікуються питаннями безпеки дорожнього руху на території області. На заході обговорювалися питання щодо паркування транспортних засобів, профілактики аварійності на автодорогах.

    В обговоренні питань брали участь представники центру пасажирських перевезень, громадських формувань «Самооборони», «Автомайдану», «Правого Сектору», «Ніхто, крім нас», адміністрації ринку, та інших.

    Учасники зустрічі проаналізували результати вже проведеної спільної з ДАІ роботи по наведенню порядку на місцевих автостоянках. Зазначалось, що там, де безпосередньо працюють наряди ДАІ, поменшало випадків стихійного паркування автотранспорту біля «жовтих ліній», під заборонними знаками. Окрім профілактичних заходів (попереджень, роз’яснень) щодо виконання водіями правил зупинки і стоянки працівники ДАІ вдаються і до адміністративного впливу. Щоденно (як поблизу ринків, так і в інших районах міста) до адміністративної відповідальності притягується більше десятка водіїв.

    Однак, суттєво покращити ситуацію поки що не вдається. Йшла мова про поліпшення роботи паркувальної служби ринків, недопущення порушень її працівниками. Звучали також пропозиції перенести паркувальну зону для маршрутного транспорту в районі так званої «підпірної стінки», що активізує пішохідний рух. Вирішенням питання стало б будівництво підземного переходу, що за нинішньої економічної ситуації навряд чи можливо.

    Утім, громадські активісти налаштовані й далі докладати зусиль до пошуку оптимальних рішень з участю перевізників, влади, контролюючих органів. Пропонується незабаром провести у такому форматі спільну нараду, знайти точки дотику між правилами дорожнього руху і логістичною ситуацією біля ринків.

    Щоб частково розвантажити автодороги в пікові часи, керівник ДАІ Буковини Ігор Доголіч підтримав пропозицію впорядкувати рух дистриб’юторського автотранспорту у Чернівцях, а саме — виділити інтервал часу, коли пересування містом великогабаритних транспортних засобів не створюватиме заторів.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про погодження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 29.10.2012 (підпункт 2.3.4 протоколу № 15), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про погодження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 29.10.2012 (підпункт 2.3.4 протоколу № 15) Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", згідно з положеннями Договору між Членами Оптового ринку електричної енергії України( n0001227-96 ) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Суд постановил снести дельфинарий «Немо» в Киеве

    Хозяйственный суд Киева вынес решение по иску Государственной архитектурно-строительной инспекции о сносе столичного дельфинария «Немо». Об этом на своей странице в Facebook написал координатор ...

    молоді та спорту України від 22.02.2013 № 183, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Про внесення зміни в пункт 2 додатка 2 до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.02.2013 № 183 З метою забезпечення проведення IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури, враховуючи лист Міністерства освіти і науки молоді та спорту Автономної Республіки Крим від 22.02.2013 № 01-13/650, НАКАЗУЮ:

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 р. № 25, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 р. № 25 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 р. № 25( 25-2010-п ) "Про утворення Ради з питань дослідження методів та тенденцій у відмиванні доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванні тероризму" (Офіційний вісник України, 2010 р., № 2, ст. 61; 2011 р., № 90, ст. 3266; 2012 р., № 24, ст. 917) зміни, що додаються.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b