Бюджет Пенсійного фонду поповнюється вчасно

    Бюджет Пенсійного фонду поповнюється вчасноУ лютому від сплати Єдиного соціального внеску (ЄСВ) до Пенсійного фонду надійшло 13,2 мільярда гривень. Про це поінформував директор департаменту пенсійного забезпечення Міністерства соціальної політики Микола Шамбір. Він наголосив, що у минулому місяці, як і у січні цього року, план надходжень до ПФУ був перевиконаний, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

    — За оперативними даними, частка ЄСВ, перерахована до Пенсійного фонду, становила 13,2 мільярда гривень. Це 102,5% від плану. Крім того, порівняно з лютим 2012 року, надходження також збільшились на 8,5%. Така стала позитивна динаміка дає змогу прогнозувати, що пенсійні виплати для всіх громадян будуть вчасними й виплачуватимуться в повному обсязі, — сказав Микола Шамбір.

    Разом із тим, за його словами, на сьогодні підприємства мають перед Пенсійним фондом заборгованість як зі сплати Єдиного соцвнеску, так і з компенсацій пільгових пенсій. І хоч це не впливає на поточні виплати, проте заморожує кошти, які могли бути додатково використані для осучаснення та підняття пенсій, а отже — для покращення життя літніх людей.

    — Сьогодні існує заборгованість перед Пенсійним фондом за сплатою Єдиного соціального внеску у розмірі майже 3 мільярди гривень: 1,6 мільярда — зі сплати єдиного внеску (починаючи з 2011 року) та 1,3 мільярда — зі сплати страхових внесків, що утворилась ще до 2011 року. Всі ці кошти, за умови сплати їх до ПФУ, стануть суттєвим додатковим ресурсом при осучасненні та підвищенні пенсій, а отже дадуть змогу поступового відходу від практики зрівнялівки, — зауважив посадовець.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про схвалення Концепції забезпечення національної безпеки у фінансовій сфері, Кабінет Міністрів України

    Про схвалення Концепції забезпечення національної безпеки у фінансовій сфері Схвалити Концепцію забезпечення національної безпеки у фінансовій сфері, що додається.

    Про призначення позачергових виборів Обідненського сільського голови (Обідненська сільська рада Немирівського району Вінницької області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Обідненського сільського голови Маківчук В. М. (Обідненська сільська рада Немирівського району Вінницької області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:

    В Харькове суд разрешил ситуацию с невозможностью перечислить средства иностранному взыскателю

    Юридическая компания «POLEX» (г. Харьков) представила интересы крупной российской фармацевтической компании в процессе признания и исполнения на территории Украины решения российского суда о ...

    Людмила БЕРЕГОВЕНКО: «Потрібно оприлюднювати інформацію про використання коштів, які надходять від туристичного збору»

    Два роки тому, коли в Україні запровадили туристичний збір (з 1 січня 2011 року), у платників податків, наприклад, адміністрацій готелів, де приїжджим надають послуги із проживання, природно ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромное количество необходимой информации.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b