Начальник Департаменту ДАІ МВС України вдячний активістам Самооборони Майдану за звільнення Паркової алеї від барикад

    Начальник Департаменту ДАІ МВС України вдячний активістам Самооборони Майдану за звільнення Паркової алеї від барикадАнатолій Сіренко дякує активістам Самооборони Майдану за звільнення Паркової алеї від барикад.

    Вчора було відновлено проїзд Парковою алеєю столиці, що позитивно вплинуло на організацію дорожнього руху в центрі міста. Розібрати частину барикад, що перекривали проїзд Парковою алеєю, стало можливим завдяки порозумінню з активістами Самооборони Майдану.

    Зокрема, начальник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко підтримав ініціативу майданівців встановити «лежачий поліцейський» на початку Паркової алеї — на сьогодні його облаштовано.

    Керівник Державтоінспекції розраховує, що найближчим часом буде розблоковано вулицю Грушевського, рух на якій наразі поки що ускладнений. Це зменшить затори та дозволить поліпшити пропускні можливості в центральній частині столиці.

    Прес-служба Департаменту

    ДАІ МВС України

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА № 167 від 20 березня 2013 р.

    Про затвердження Порядку та умов надання у 2013 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого ...

    Щодо порядку видачі довідок за формою № 4-ОПП адвокатам, Міністерство доходів і зборів України

    Щодо порядку видачі довідок за формою № 4-ОПП адвокатам Державна податкова служба України у зв'язку із виданням наказу ДПС України від 24.12.2012 р. № 1185( va185837-12 ) "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо деяких питань оподаткування фізичних осіб, які провадять незалежну професійну діяльність (приватних нотаріусів, адвокатів)" інформує про порядок видачі довідки за ф. № 4-ОПП( z1562-11 ) фізичним особам, які здійснюють незалежну адвокатську діяльність.

    99% проблем, связанных с применением нового УПК, уже решены, – А.Портнов

    Сегодня не остается ни одного вопроса, который ставил бы под угрозу начало применения Уголовного процессуального кодекса либо эффективность его реализации. Об этом в интервью «Коммерсант-Украина» ...

    Про затвердження Угоди про створення Координаційної ради з карантину рослин держав - учасниць СНД, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження Угоди про створення Координаційної ради з карантину рослин держав — учасниць СНД Кабінет Міністрів України постановляє: Затвердити Угоду про створення Координаційної ради з карантину рослин держав — учасниць СНД, підписану 30 травня 2012 р. у м. Ашгабаті.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Чувствуется настоящая забота о ближних. Благодаря интересному сайту я, наконец-то, решился.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b