На Закарпатті до наведення ладу з паркуванням транспортних засобів долучилися громадяни

    На Закарпатті до наведення ладу з паркуванням транспортних засобів долучилися громадяниУпродовж тижня у всіх районах Закарпатської області Державтоінспекцією проводиться робота по виявленню місць незаконного встановлення на проїзній частині та тротуарах запірних пристроїв, стовпчиків, ланцюгів та додаткових табличок під знаками, які не передбачені діючими стандартами.

    У Ужгороді вже відбуваються роботи по демонтажу таких пристроїв та табличок (пл. Поштова, Ш. Петефі, вул. Волошина, Ракоці, Станційна та інші). Демонтаж, за приписами Державтоінспекції, проводять комунальні служби Ужгорода.

    Сьогодні, проінспектувати деякі вулиці обласного центру, спільно з працівниками ДАІ вирішили і громадські організації. Результат не забарився: усі пристрої, які перешкоджали вільному паркуванню, проїзду транспортних засобів та проходу пішоходів були негайно забрані з проїзної частини.

    Начальник ДАІ Закарпаття Михайло Бойчук висловив свою позицію зданого питання: «Я прошу усіх громадян без виключення активно долучитися до виявлення та попередження таких порушень. Ваша реакція на порушення Правил дорожнього руху, а це може бути просте зауваження порушнику — дасть позитивний результат. Просто не будьте байдужими. Стосовно встановлення будь-яких пристроїв на проїзній частині та тротуарах, можу сказати лише, що вулиці ще ніхто не приватизував, і підприємці чи то прості громадяни, які таке допускають, мають це чітко розуміти».

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    В столиці працівники ДАІ затримали евакуатор, яким перевозилося викрадене авто

    На початку грудня, близько 11 години, під час нагляду за безпекою дорожнього руху на стаціонарному посту Гостомельське шосе за допомогою комплексу відеофіксації Рубіж, було зафіксовано автомобіль ...

    Про затвердження Методики визначення фінансових квот для адміністративно-територіальних одиниць на централізовану закупівлю протитуберкульозних препаратів, Міністерство охорони здоров'я України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 серпня 2013 р. за № 1408/23940 Про затвердження Методики визначення фінансових квот для адміністративно-територіальних одиниць на централізовану закупівлю протитуберкульозних препаратів

    Про втрату чинності деяких наказів Фонду державного майна України, Фонд державного майна України

    Про втрату чинності деяких наказів Фонду державного майна України З метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність до вимог чинного законодавства НАКАЗУЮ:

    Про погодження передачі об’єкта незавершеного будівництва у м. Джанкої в державну власність в оперативне управління Державної судової адміністрації, Кабінет Міністрів України

    Про погодження передачі об’єкта незавершеного будівництва у м. Джанкої в державну власність в оперативне управління Державної судової адміністрації Погодитися з пропозицією Державної судової адміністрації та Верховної Ради Автономної Республіки Крим щодо передачі об’єкта незавершеного будівництва по вул. Кримській, 77а, у м. Джанкої в державну власність в оперативне управління зазначеної Адміністрації для розміщення Джанкойського міськрайонного суду Автономної Республіки Крим.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Очень уникальный, актуальный и абсолютно не похожий на существующие ресурс! Я хочу отблагодарить вас материально. Как это можно организовать?

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b