На Донеччині відкрито музей Державтоінспекції

    На Донеччині відкрито музей ДержавтоінспекціїНапередодні професійного свята правоохоронців, в приміщенні Державтоінспекції Донецька відбулося урочисте відкриття музею Донецької Державтоінспекції.

    Першими відвідувачами музею стали ветерани служби, начальник ДАІ м. Донецька підполковник міліції Вадим Сінчугов, голова профспілкової організації атестованих співробітників ДАІ Донецької області підполковник міліції у відставці Віталій Ревякін, особовий склад підрозділу.

    Робота по збору історичної спадщини донецької Державтоінспекції тривала протягом декількох років. У музеї зібрані десятки експонатів — форма автоінспектора мотовзводу 70 -х років, колекція жезлів — від дерев'яних до сучасних світлодіодних, прилади вимірювання швидкості різних років, фотоархів ДАІ, перші водійські посвідчення, сувеніри, дипломи, нагороди. Те, що раніше зберігалося в сім'ях ветеранів служби, було передано у фонд музею. У музеї відображено історію розвитку технічних засобів, можна переконатися, чим користувалися співробітники ДПС десятки років тому. Особливу увагу привертає реставрований патрульний мотоцикл, на якому несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху інспектори ДАІ в далекі 70-ті роки.

    У планах керівництва ДАІ Донецька — поповнення музею новими «старими» раритетами.

    Під час відкриття музею ветерани із задоволенням ділилися спогадами про яскраві події в період їх служби в ДАІ, про те, як забезпечували правопорядок на дорогах і трасах Донеччини, здійснювали нагляд за рухом транспорту і пішоходів не лише на патрульних автомобілях, але і вертольотах, брали активну участь у розкритті злочинів на транспорті.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Народные депутаты реабилитировали Ю.Луценко и Ю.Тимошенко

    Верховный Совет Украины принял закон «О реабилитации лиц во исполнение решений Европейского суда по правам человека» №4294.

    Як повернути до музеїв молодь

    Масова культура, що несе в собі псевдоцінності та викривлене уявлення про красу, повсякденно впливає на свідомість молодого покоління. Водночас справжні культурні надбання відходять на задвірки, ...

    Про погодження передачі нерухомого майна у м. Сімферополі в державну власність, Кабінет Міністрів України

    Про погодження передачі нерухомого майна у м. Сімферополі в державну власність Погодитися з пропозицією Міністерства внутрішніх справ та Верховної Ради Автономної Республіки Крим щодо передачі будівлі (літер А, А') та споруд (№ 1-7; I) по вул. Декабристів, 19, у м. Сімферополі в державну власність з віднесенням до сфери управління зазначеного Міністерства.

    УХСПЛ констатирует снижение уровня политических репрессий на Украине

    Председатель правления Украинского Хельсинского союза по правам человека Евгений Захаров отмечает, что на Украине уменьшается количество политически мотивированных уголовных дел. Об этом он сообщил ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет портал - супер очень много чего тут интересного и необходимого. Желаю держаться высоко и всего самого... Не снижайте планку!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b