Про затвердження плану заходів з проведення у 2012 році Всеукраїнського тижня права, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 серпня 2012 р. № 562-р Київ

    Про затвердження плану заходів з проведення у 2012 році Всеукраїнського тижня права

    1. Затвердити план заходів з проведення у 2012 році Всеукраїнського тижня права, що додається.

    2. Міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям:

    забезпечити виконання затвердженого цим розпорядженням плану заходів у межах коштів, передбачених у державному та місцевих бюджетах, а також за рахунок інших джерел;

    розробити до 1 жовтня 2012 р. галузеві та регіональні плани заходів з участі у проведенні у 2012 році Всеукраїнського тижня права.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 70

    ЗАТВЕРДЖЕНО розпорядженням Кабінету Міністрів України від 15 серпня 2012 р. № 562-р

    ПЛАН заходів з проведення у 2012 році Всеукраїнського тижня права

    1. Провести у навчальних закладах Всеукраїнський урок "Права людини" з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

    МОНмолодьспорт, Мін'юст, МВС, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.

  1. 10 грудня.
  2. 2. Організувати та провести у навчальних закладах, закладах культури, закладах для дітей і молоді, військових частинах тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру (лекції, бесіди, зустрічі за круглим столом, правові конкурси, ігри, змагання тощо).

    МОНмолодьспорт, Мін'юст, МВС, Держмолодьспорт, Мінкультури, Міноборони, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.

  3. 10-15 грудня.
  4. 3. Організувати виступи у засобах масової інформації з питань реалізації і захисту прав людини.

    Міністерства, інші центральні органи виконавчої влади, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації разом із заінтересованими громадськими та міжнародними організаціями.

    Грудень.

    4. Провести навчання, лекції, бесіди з працівниками підприємств, установ та організацій з питань реалізації і захисту прав людини.

    Міністерства, інші центральні органи виконавчої влади, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації разом із заінтересованими громадськими та міжнародними організаціями.

  5. 10-15 грудня.
  6. 5. Провести лекції, бесіди в установах виконання покарань з питань реалізації і захисту прав людини.

    Мін'юст, ДПтС.

  7. 10-15 грудня.
  8. 6. Забезпечити надання безоплатної первинної правової допомоги населенню з питань реалізації і захисту прав людини через мережу громадських приймалень та юридичних клінік.

    Міністерства, інші центральні органи виконавчої влади, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації разом із заінтересованими професійними об'єднаннями правників, громадськими та міжнародними організаціями.

  9. 10-15 грудня.
  10. 7. Організувати проведення книжкових виставок, презентацій видань про права людини та іншої літератури правового змісту, ознайомлення з матеріалами, представленими на них; оформлення в навчально-виховних і культурно-освітніх закладах, виставкових комплексах та військових частинах тематичних стендів.

    Мінкультури, Мін'юст, МОНмолодьспорт, МВС, Держкомтелерадіо, Міноборони, Держмолодьспорт, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації разом із заінтересованими громадськими та міжнародними організаціями.

  11. 10-15 грудня.
  12. 8. Провести науково-практичні конференції, зустрічі за круглим столом, дискусії, майстер-класи провідних юристів, присвячені проблематиці прав людини, за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, політичних партій, народних депутатів України, діячів науки і культури.

    Мін'юст, МОНмолодьспорт, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, Національна академія правових наук, Інститут держави і права імені В. М. Корецького Національної академії наук.

  13. 10-15 грудня.
  14. 9. Організувати проведення виставки-форуму "Правники — суспільству".

    Мін'юст, Координаційна рада молодих юристів України при Мін'юсті.

  15. 13-15 грудня.
  16. 10. Провести Міжнародний правничий конкурс імені В. М. Корецького.
  17. Мін'юст, Координаційна рада молодих юристів України при Мін'юсті, Інститут держави і права імені В. М. Корецького Національної академії наук.

  18. 13-15 грудня.
  19. 11. Організувати показ художніх та документальних фільмів про права людини та правозахисну діяльність в Україні.

    Мінкультури, Держкомтелерадіо.

  20. 10-15 грудня.
  21. 12. Сприяти широкому висвітленню в засобах масової інформації заходів з проведення Всеукраїнського тижня права.

    Держкомтелерадіо, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.

  22. 10-15 грудня.
  23. Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    В Харьковской области чиновники раздали земли на 18,4 млн грн, – прокуратура

    Проверками установлено, что служебные лица органов Госземагентства и органы исполнительной власти нарушают требования земельного законодательства: в этом году прокуроры уже зарегистрировали 620 ...

    Про внесення змін до складу Організаційного комітету з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до складу Організаційного комітету з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі Внести зміни до складу Організаційного комітету з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі( 215-2010-р ), утвореного розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2010 р. № 215 — із змінами, внесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 січня 2013 р. № 25, згідно з додатком.

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.02.2013 № 272, НАКАЗУЮ:

    Реєстр попередніх рішень щодо класифікації та кодування товару в УКТЗЕД за II квартал 2012 року, Державна митна служба України

    Реєстр попередніх рішень щодо класифікації та кодування товару в УКТЗЕД( 2371а-14 ) за II квартал 2012 року №  з/п Код товару згідно з УКТЗЕД( 2371а-14 )

    Об адвокате - устами Клиентов

    Привет!. Совершенно случайно набрел на этот интернет портал, чему очень рад! С большим удовольствием размещу ссылку на своей страничке в интернете!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b