Динамівський оптимізм виявився передчасним

    Динамівський оптимізм виявився передчасним

    Єдиною командою, яка не втрачає очок, залишається донецький «Шахтар»

    Напередодні центрального матчу першого кола у стані прихильників біло-блакитних лунали оптимістичні голоси. Наголошували на тому, що без Фернандіньо, Вілліана і Мхітаряна гірники вже мало нагадують команду, яка чотири останні роки поспіль виграє чемпіонський титул. Водночас завдяки безпрецедентній за розмахом трансферній кампанії президента динамівського клубу в розпорядженні Олега Блохіна з’явилися сильні виконавці європейського класу.

    Почуття ейфорії охопило навіть такого досвідченого футболіста, як Мігель Велозу.

    — Із «Шахтаря» пішли провідні гравці, заміну яким знайти важко. Сподіваюся, настав наш час. В усякому разі, ми однозначно їдемо на «Донбас Арену» за перемогою, — заявив півзахисник киян і збірної Португалії.

    Українське ель-класіко засвідчило: прогнозист із Велозу ніякий. Насправді на сто відсотків був правий екс-футболіст «Динамо» і збірної України Віктор Леоненко. На його думку, якщо гірники і могли поступитися киянам, то тільки випадково. Тому що у підопічних Мірчі Луческу є своя поставлена гра, а Олег Гусєв із партнерами «страждають» на полі.

    — Не здатна знайти свою гру команда, де футболістів купують пачками, — зробив висновок популярний футбольний експерт.

    Наставник чинних чемпіонів країни все зробив, як у підручнику. Луческу залишив у запасі досвідченого воротаря П’ятова і зробив ставку на Каніболоцького, який впевнено почувається у повітряних дуелях. За нічийного рахунку він у перерві замінив опорного півзахисника на гравця атаки Едуардо. Бразилець із хорватським паспортом виправдав довіру вже за сім хвилин. Наприкінці зустрічі Маестро випустив на поле свіжого бразильця Фреда, який організував для Тейшейри так званий контрольний постріл у ворота Коваля — 3:1.

    Останнім часом на «Донбас Арену» динамівців привозили Валерій Газзаєв, Юрій Сьомін, Олег Блохін. Жодному з цих спеціалістів не вдалося бодай одного разу зіграти з господарями навіть внічию. Статистика для бронзових призерів сезону-2013 має вбивчий вигляд: 7 матчів — 7 поразок із загальним рахунком — 3:17.

    Для новачків киян перша поразка в чемпіонаті може виявитися надзвичайно корисною. На береги Дніпра вони приїхали з чемпіонатів Франції і Нідерландів, Бельгії і Швейцарії. Матч на «Донбас Арені» наочно продемонстрував: на легке життя і легкі гроші в українській Прем’єр-лізі їм розраховувати не варто.

    Алекс Тейшейра встановлює остаточний рахунок. Фото з сайту ФК «Шахтар»

    ТАБЛО «УК»

    Прем’єр-ліга, 4 тур

    «Шахтар» — «Динамо» — 3:1 Голи: Срна (2), Едуардо (52), Тейшейра (85) — Беланда (8)

    «Говерла» — «Металург» З — 1:1 Голи: Ле Таллек (55, пенальті) — Шевчук (15)

    «Севастополь» — «Таврія» — 1:0 Гол:Кузнецов (54)

    «Волинь» — «Дніпро» — 1:3 Голи: Шумахер (28) — Джуліано (38), Селезньов (74, 75)

    «Зоря» — «Металіст» — 2:2 Голи: Каменюка (13, 18) — Бланко (36), Крістальдо (69)

    «Іллічівець» — «Карпати» — 1:1 Голи: Балажіц (30) — Таргамадзе (83)

    «Арсенал» — «Ворскла» — 1:1 Голи: Аржанов (66) — Дедечко (36)

    «Чорноморець» — «Металург» Д — 1:0 Гол: Антонов (40)

    Лідери: «Шахтар» — 12 очок, «Металіст» — 10, «Дніпро» — 9, «Зоря» — 8, «Динамо» — 7.

    Бомбардири:

    Мбокані («Динамо») — 4 м’ячі

    Селезньов («Дніпро») — 4

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Державна судова адміністрація України проведе міжнародну конференцію «Інноваційні підходи в судовому адмініструванні»

    10 - 12 вересня 2012 року в Києві відбудеться міжнародна конференція «Інноваційні підходи в судовому адмініструванні», організатором якої є Державна судова адміністрація України (ДСА України).Міжнародна ...

    Коли інваліду війни нададуть путівку до санаторію?

    Мені 85 років, інвалід війни ІІ групи. За останні 6 років уперше вирішив спробувати узяти путівку на лікування до Трускавця. В середині літа подав усі необхідні документи до місцевого управління ...

    Кутю їли всім майданом

    На честь головної страви на столі у Святвечір куті в Тернополі започаткували фестиваль. Та до того краяни ще й вирішили рекорд встановити.

    До економії підштовхне підвищення тарифів

    Щоб житлово-комунальне господарство України стало енергоефективним, потрібно 670 мільярдів гривень. Про це повідомив заступник голови Держенергоефективності Сергій Дубовик. За проектом Національного ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Доброе утро!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b