Гірка пігулка для «Таврії»

    Гірка пігулка для «Таврії»ПРЕМ’ЄР-ЛІГА

    Своє повернення в український футбол болгарський тренер Нікола Костов відзначив перемогою

    Віктор КАЛІНІЧ для «Урядового кур’єра»

    Календар нинішньої першості склався для «Карпат» — краще годі й уявити. Перше по-справжньому серйозне випробування чекало львівських футболістів лише наприкінці серпня: у матчі сьомого туру вони мали зустрітися з чемпіоном та володарем Кубка країни «Шахтарем». Здавалося б, не форсуючи подій, команда могла входити в сезон, набираючи оптимальні фізичні кондиції.

    Але не так сталося, як гадалося. У перших трьох турах, де її суперниками були «Волинь», «Іллічівець» і «Ворскла», прикарпатські футболісти набрали лише одне очко з дев’яти можливих, маючи жахливу різницю забитих і пропущених м’ячів — 3:9. Реакція президента клуба Петра Димінського виявилася прогнозованою: Павла Кучерова на тренерському містку змінив Ніколай Костов. Болгарський спеціаліст з 2008 по 2010 рік очолював донецький «Металург», а останнім часом працював з популярним клубом «Левськи».

    — Пропозиція зі Львова була несподіваною, — заявив журналістам новий керманич «Карпат». — Але я відгукнувся на запрошення, зустрівся з керівництвом, яке показало нову базу і клубну інфраструктуру. Побачивши все, я погодився без вагань.

    У «Карпат» дуже амбіційний президент, а в гравців є бажання боротися за високі місця. Сьогодні не можу сказати, що мої підопічні конкуруватимуть у боротьбі за місце в Лізі Європи. Не варто поки що очікувати і неймовірно видовищної гри. Для нас зараз найважливіше — здобути перші результати.

    Дебютувати болгарському тренеру довелося в поєдинку проти непоступливої «Таврії». Як і обіцяв Костов, це була справжня битва за три очки. Арбітр зустрічі Олександр Жуков показав футболістам десять жовтих карток. На початку другого тайму він залишив господарів поля вдев’ятьох, одного за другим вилучивши з поля Даушвілі та Мілошевича.

    Це не завадило прикарпатцям здобути першу перемогу в чемпіонаті — відзначилися Ксьонз і Лукас.

    Неприємна звістка ошелешила прихильників «Арсенала». Виявилося, що орендований київською командою Ерік Матуку 2010 року в матчі за бельгійський «Генк» із португальським «Порту» був вилучений з поля — і згодом відсторонений на дві гри. В подальшому він пропустив лише один поєдинок і, таким чином, не мав права грати за «Арсенал» у матчі Ліги Європи зі словенською «Мурою».

    Розгляд цього питання Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА призначив на сьогодні. Підопічним Леоніда Кучука загрожує технічна поразка з рахунком 0:3. У свою чергу, за повідомленням прес-служби канонірів, клуб надав УЄФА та ФФУ всі роз’яснення з цього приводу. Зокрема в так званому міжнародному паспорті футболіста цей епізод не був відображений.

    ТАБЛО «УК»

    Прем’єр-ліга. 4 тур

    Ворскла — Чорноморець — 0:1

    Гол: Бакай (45+1)

    Кривбас — Динамо — 0:1

    Гол: Ярмоленко (86)

    Говерла — Зоря — 0:1

    Гол: Ліпартія (84, з пенальті)

    Арсенал — Дніпро — 1:1

    Голи: Кобахідзе (90+2) — Матеус (65, пен.)

    Металург Д — Металіст — 2:2

    Голи: Барановський (71), Траоре (90) — Хав’єр (7, 35)

    Металург З — Іллічівець — 0:3

    Голи: Пуканич (44), Кравченко (53), Ярошенко (90+3)

    Карпати — Таврія — 2:0

    Голи: Ксьонз (31), Лукас (90)

    Матч Волинь — Шахтар відбувся вчора.

    Лідери: Динамо — 12 очок, Дніпро — 10.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Назначен заместитель председателя Высшего административного суда Украины

    На состоявшемся очередном заседании, Высший совет юстиции, рассмотрев представление Совета судей административных судов Украины, принял решение о назначении:

    Алименты через суд

    Порой для того, чтобы получить алименты в пользу детей, нужно участие юриста в исполнительных действиях.

    другої, третьої статті 21 Закону України "Про доступ до публічної інформації", Конституційний Суд України

    м. Київ 25 червня 2013 року № 29-у/2013 Справа № 2-26/2013 Конституційний Суд України у складі суддів: Головіна Анатолія Сергійовича — головуючого, Бауліна Юрія Васильовича, Бринцева Василя Дмитровича, Вдовіченка Сергія Леонідовича — доповідача, Винокурова Сергія Маркіяновича, Гультая Михайла Мирославовича, Запорожця Михайла Петровича, Кампа Володимира Михайловича, Колоса Михайла Івановича, Литвинова Олександра Миколайовича, Маркуш Марії Андріївни, Пасенюка Олександра Михайловича, Сергейчука Олега Анатолійовича, Стецюка Петра Богдановича, Тупицького Олександра Миколайовича, Шаптали Наталі Костянтинівни, Шишкіна Віктора Івановича,

    Хворих на сухоти лікуватимуть примусово

    За останні 5 років лікарям Полтавщини вдалося на 4,5% знизити рівень захворюваності на туберкульоз. На 30% зменшився рівень смертності серед хворих на цю недугу. Та все одно у краї діагностують ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш интернет проект,без всякого сомнения, на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие нужные сайты. Этот интернет сайт достаточно прост в использовании. На нем полезно работать - просто и быстро.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b