Правда, яку варто відстоювати

    Правда, яку варто відстоюватиПрезидент України Віктор Янукович наголошує на необхідності притягнення до відповідальності всіх винних у скоєнні злочину в Миколаївській області й недопущення подібних випадків у майбутньому. Це прозвучало в ході урочистої церемонії складення присяги суддями, вперше призначеними на посаду.

    «Забезпечити притягнення до відповідальності винних у випадку на Миколаївщині та розібрати всі подібні інциденти, на які є нарікання людей. Не тільки в Миколаєві, а й в інших регіонах. Дати кожному з них справедливу правову оцінку», — таку вимогу висунув глава держави. Ця справа перебуває на його особистому контролі. «Винним у цьому злочині не місце в правоохоронних органах, їх має бути показово покарано з усією суворістю закону», — продовжив Віктор Янукович. Водночас, на його переконання, покарання тих, хто «випадково опинився в лавах міліції», не повинно стати виправданням для їхніх керівників, повідомляє прес-служба Президента.

    «Тут є питання і до прокуратури, і до обласної міліції: де були ці керівники на різних рівнях — району, області? Що робила влада регіону? Хто намагався приховати цей злочин? Ці питання не повинні залишитися без відповіді. За кожним із них має настати персональна відповідальність! Якщо якийсь чиновник чи міліціонер вважає, що може робити що завгодно і все зійде йому з рук, то я хочу, щоб він почув мене. Я цього ніколи нікому не дозволю! В Україні панує закон!» — особливо підкреслив Президент.

    Тому Віктор Янукович вимагає від правоохоронців прозорого розслідування цієї справи, а також принципових кадрових рішень. Крім того, глава держави повідомив, що найближчим часом заслуховуватиме звіт Генерального прокурора, на підставі якого й буде ухвалено відповідні рішення.

    «Головне, чого від нас очікують люди, — вони хочуть бути впевнені, що правоохоронці здатні їх захистити, а в суді завжди можна відстояти правду. Лише так ми зможемо збудувати правову державу, в якій пануватиме закон і справедливість», — звернувся до суддів Президент.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Мільйон — в «асфальт»

    Велику аферу намагалося провернути керівництво однієї з будівельних компаній Конотопа Сумської області, взявшись ремонтувати та обслуговувати дороги в Путивльському районі. З державного бюджету ...

    У Перу автобус впав в ущелину: загинули щонайменше 24 особи

    У Перу пасажирський автобус впав в ущелину завглибшки близько 100 метрів.

    «АероСвіт» не збирається здаватись

    Вперше за останній місяць серед тривожної інформації щодо авіакомпанії АероСвіт почали зявлятися більш оптимістичні відомості. 29 січня відбулося засідання Наглядової ради компанії, в якій взяли ...

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 09.01.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Об адвокате - устами Клиентов

    Благодарим всех, от кого зависит наполнение этого портала.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b