Про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 1 липня 2013 року № 165
  2. Про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів

    Відповідно до частини другої статті 13( 2487-17 ), частин чотирнадцятої( 2487-17 ), сімнадцятої статті 22( 2487-17 ), пункту 13 частини четвертої( 2487-17 ), частин п’ятої( 2487-17 ), дев’ятої статті 29 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), частиною другою статті 27 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Внести зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 15 вересня 2010 року № 355( v0355359-10 ) "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення, міст Києва та Севастополя), районних у місті Севастополі виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів", згідно з додатком.

    2. Вважати достроково припиненими з 18 травня 2013 року у зв’язку зі смертю повноваження члена Близнюківської районної виборчої комісії Харківської області Власова Сергія Григоровича, 1961 року народження — від місцевої організації Комуністичної партії України.

    3. Територіальним виборчим комісіям, до складу яких вносяться зміни, поінформувати громадян про такі зміни у визначений цими комісіями спосіб.

    4. Цю постанову надіслати Волинській та Харківській обласним державним адміністраціям для передачі відповідним територіальним виборчим комісіям, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Заступник Голови Центральної виборчої комісії

    Ж. УСЕНКО-ЧОРНА

    {Додаток не наводиться}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Генпрокурор пообещал привлечь к ответственности организаторов протеста военнослужащих под АПУ. ВИДЕО

    Военная прокуратура открыла уголовное производство в связи с вчерашним митингом военнослужащих-срочников под Администрацией Президента Украины. Об этом сказал генеральный прокурор Украины Виталий ...

    Про призначення Курочкіна І.П. заступником директора Державного спеціалізованого підприємства “Укрспецторг”, Кабінет Міністрів України

    Про призначення Курочкіна І. П. заступником директора Державного спеціалізованого підприємства "Укрспецторг" Призначити Курочкіна Ігоря Павловича заступником директора Державного спеціалізованого підприємства "Укрспецторг".

    У США знайшли вкрадену 10 років тому картину Анрі Матісса

    У США знайдено картину, створення якої приписують французькому художнику Анрі Матіссу, і яка була викрадена десять років тому з музею у столиці Венесуели.

    Біла робота на Чорному континенті

    У самому серці Африки ростуть привезені з України соняшники і помідори. Їх як нагадування про Батьківщину вирощують пілоти з компанії Українські вертольоти. Побут українців на Чорному континенті ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Весьма уникальный, интересный и продуманный интернет проект! Я хочу поддержать Вас денежкой. Как это можно сделать?

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b