А тепер Фред!

    А тепер  Фред!

    Перемогою «Шахтаря» в Україні стартував новий футбольний сезон

    Упевнено обігравши одеський «Чорноморець», гірники здобули свій п’ятий Суперкубок України, зрівнялися за цим показником з київським «Динамо» і мають право залишити трофей у своєму музеї. Два м’ячі у команді Мірчі Луческу забив бразильський новачок Фред, чим обнадіяв і фахівців, і вболівальників: з втратою Фернандіньйо та Мхітаряна атакуючі лави не ослабнуть.

    Тренер помаранчево-чорних не приховував свого задоволення на післяматчевій прес-конференції.

    «Гадаю, сьогодні вийшов дуже видовищний матч. Грали проти добре підготовленої та організованої команди. Ми ж виглядали зовсім інакше, ніж в об’єднаному турнірі. Був інший настрій, команда показала інший характер. Знали, що буде складно, якщо опиратимемося лише на функціональний стан. У цьому плані «Чорноморець», напевно, могутніший. Тому ми мали на меті постійний контроль м’яча, використання вільних зон за рахунок техніки і швидкості атакуючих футболістів.

    Так і вийшло: після двох дуже швидких атак ми забили перші два м’ячі. Потім пропустили зовсім необов’язковий гол за кілька секунд до закінчення першого тайму. Цей гол продемонстрував, що «Чорноморець» дуже сильний при флангових передачах, при стандартних положеннях. Протягом усього першого тайму ми контролювали гру і, гадаю, перемогли цілком заслужено. Хотілося б відзначити молодого Фреда і Тейшейру, який дуже багато зробив для організації гри. Хоча можу відзначити знову-таки всю команду», — зазначив Луческу.

    У свою чергу, тренер одеситів Роман Григорчук радий, що його команда взяла участь у Суперкубку, проте дав зрозуміти, що «Чорноморець» потребує посилення — по гравцеві в кожну лінію.

    «Вдячні долі, що брали участь у такому святі, є багато футболістів високого рівня, яким не доводиться грати в Суперкубку, багато команд грають у Лізі Європи, але тут вони ще не грали, — розповів фахівець. — Гадаю, ми нічого тут не зіпсували в плані рівня футболу, виглядали гідно, і емоції не можуть бути негативними.

    Побачили наші помилки, недоробки і багато моментів, над якими нам потрібно працювати. Наша функціональна готовність в даний момент відмінна. Вона не повинна спадати. Забудьте такі поняття, як пік форми. Ми не в легкій атлетиці і не готуємося до гран-прі на кілька днів, в які спортсмен повинен бути чудово готовий. Футбол — інша гра, команда має бути готова грати 40 матчів у сезоні — це і є готовність. Про пік форми немає сенсу говорити, можна говорити, що команда може його тримати довго», — наголосив головний тренер «Чорноморця».

    Отож «Шахтар» переміг, підтвердивши клас. А засмученим одеським уболівальникам, які сьогодні чекали реваншу за поразку у фіналі Кубка України, варто сподіватися на те, що до закінчення трансферного вікна лави їхніх улюбленців ще підсиляться і Одеса у матчах Прем’єр-ліги і Ліги Європи побачить переконливі перемоги «Чорноморця».

    Трофей пропишеться в Донецьку назавжди. Фото Укрiнформу

    ТАБЛО «УК»

    Суперкубок України

    Чорноморець — Шахтар — 1:3Голи: Антонов (45+1) — Фред (18, 33), Тайсон (63, пен)

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України, Національний банк України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 12 липня 2013 р. за № 1175/23707 Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України

    Про виділення коштів для надання допомоги сім’ям осіб, які загинули внаслідок аварії в Азовському морі, Кабінет Міністрів України

    Про виділення коштів для надання допомоги сім’ям осіб, які загинули внаслідок аварії в Азовському морі 1. Виділити Донецькій облдержадміністрації 400 тис. гривень для надання допомоги сім’ям осіб, які загинули внаслідок аварії, що сталася 17 липня 2013 р. в Азовському морі.

    Юридическая помощь при разделе имущества супругов

    Юридическая помощь при разделе имущества супругов очень важна, так как не всегда этот процесс проходит цивилизованно.

    Про призначення позачергових виборів Суходільського сільського голови (Суходільська сільська рада Глухівського району Сумської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Суходільського сільського голови Дежурного Ф.І. (Суходільська сільська рада Глухівського району Сумської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60 ( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Большущее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы действительно молодцы.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b