Хорватія приєдналася до Євросоюзу

    Хорватія приєдналася до ЄвросоюзуХорватія сьогодні офіційно стала 28-м членом Європейського союзу. Тисячі людей зібралися в центрі столиці країни Загреба у неділю ввечері, щоб разом провести зворотний відлік останніх хвилин перед приєднанням.

    Хорватія вступила до ЄС більш ніж через два десятиліття після відділення від колишньої Югославії і шести років напружених переговорів про членство.

    Зараз Євросоюз переживає одну з найважчих криз. Багато країн намагаються стимулювати економічне зростання на тлі скорочення витрат і підвищення податків для боротьби з борговою кризою. У Хорватії також є економічні проблеми, рівень безробіття в країні з населенням понад чотири мільйони осіб становить близько 20%.

    Прем’єр-міністр Хорватії Зоран Міланович порівняв вступ Хорватії до ЄС з посадкою на корабель, що тоне. Президент Європейського парламенту Мартін Шульц привітав Хорватію, але додав, що членство не дає «жодного чарівного розв’язання кризи».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про попередження епідемічних ускладнень внаслідок надзвичайних ситуацій, викликаних повенями, Державна санітарно-епідеміологічна служба України

    Про попередження епідемічних ускладнень внаслідок надзвичайних ситуацій, викликаних повенями З метою попередження епідемічних ускладнень серед населення України та мінімізації їх наслідків, відповідно до ст. 40 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"( 4004-12 ) та пункту 4.31 Положення про Державну санітарно-епідеміологічну службу України( 400/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 400, ПОСТАНОВЛЯЮ:

    Іспанський соціолог судитиме динамівців з «драконами»

    Європейський футбольний союз (УЄФА) визначився з бригадою арбітрів на матч 4-го туру Ліги чемпіонів між київським Динамо та португальським Порту.

    Про призначення А. Шеніна заступником Голови Державного агентства України з туризму та курортів, Президент України

    Указ  Президента України Призначити ШЕНІНА Андрія Олександровича заступником Голови Державного агентства України з туризму та курортів. Президент України

    Госбюджет в части финансирования судов предлагают согласовывать с судебными органами

    Комитет по вопросам верховенства права и правосудия поддерживает проект закона о внесении изменений в Бюджетный кодекс Украины (относительно финансирования судебной власти). Как отмечалось на ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Ваш сайт не друг - ваш интернет сайт, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b