Сесію в Казані першими склали веслувальники

    Сесію в Казані першими склали веслувальникиУНІВЕРСІАДА-2013

    Збірна України щодня поповнює командну скарбничку на найпрестижніших студентських змаганнях

    Першу золоту медаль здобула олімпійська чемпіонка Лондона-2012 Наталя Довгодько. Вона перемогла у змаганнях одиночок з академічного веслування. У боротьбі за «золото» Наталя всього на 0,33 секунди випередила чешку Житку Антосову. «Бронзу» виграла Ельзі Гулбе з Латвії. Після перемоги українка розповіла, що їй довелося важко через спеку, однак залишилася задоволена організацією змагань.

    «Коли їхала в Казань, думала, буде трохи легше, адже це мій перший сезон як одиночниці. У мене були досить серйозні суперниці, — сказала Н. Довгодько. — Дуже спекотно, звичайно, сьогодні, і це збивало», — цитує спортсменку офіційний сайт універсіади.

    За словами Наталі, змагання з академічного веслування у Казані організовані на дуже високому рівні: «Організація тут вища рівня чемпіонату Європи, може, навіть і світу». Однак не лише це, а передовсім добра підготовка наших спортсменів спрацювали на результат.

    Ось така вона — відмінниця Наталя Довгодько. Фото з сайту intersport-images.photoshelter.com

    У двійці парній українки Ганна Кравченко та Олена Буряк стали бронзовими призерками, пропустивши вперед литовок Донату Вістартайте і Мільдью Вальчукайте та білоруський дует Тетяна Кухта — Катерина Шлюпская.

    Наступного дня чоловіки додали до української скарбнички кілька срібних нагород. Зокрема призерами стали чоловіча двійка парна (легка вага) Ігор Хмара і Станіслав Ковальов, двійка парна Іван Довгодько і Олександр Надтока, двійка без стернового Антон Холязников і Віктор Гребенников, вісімка зі стерновим: Денис Чорний, Станіслав Чумраєв, Іван Юрченко, Василь Завгородній, Віталій Цуркан, Іван Футрик, Дмитро Міхай, Анатолій Радченко і Владислав Нікулін.

    Бронзові медалі останнього дня змагань у веслувальників вибороли Сергій Гуменний серед чоловічих одиночок і жіноча четвірка без стернового — Катерина Шеремет, Ілона Романеску, Євгенія Німченко, Дарина Верхогляд.

    Наталію Довгодько та її колег привітав з успішним виступом на універсіаді Президент України Віктор Янукович.

    «Завдяки неймовірній силі волі, майстерності, бажанню завжди демонструвати найвищі результати ви посіли почесні місця на п’єдесталі. Нехай фортуна і надалі буде прихильною до вас. Бажаю вам щастя, успіхів і яскравих звершень», — йдеться у вітанні глави держави.

    Активно розпочали виступи українські студенти і в інших видах спорту. Збірна України зі спортивної гімнастики серед чоловіків у командних змаганнях за підсумками шести вправ набрала 269,950 бала й посіла другу позицію. Перемогу святкували росіяни (273,150), на третій сходинці — команда Японії (269,700).

    На вчора в активі наших спортсменів було 15 медалей: золота, дев’ять срібних і п’ять бронзових. У загальнокомандному заліку команда посідає десяте місце. Лідер змагань — збірна Росії.

    ДОВІДКА «УК»

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    що втратило чинність, рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 13 липня 2006 року № 570, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 13 липня 2006 року № 570 Відповідно до пункту 15 частини другої статті 7 та пункту 13 статті 8 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні"( 448/96-ВР ) Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    Про розподіл лікарських засобів для лікування онкогематологічних хворих, закуплених у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2012 рік, Міністерство охорони здоров'я України

    Про розподіл лікарських засобів для лікування онкогематологічних хворих, закуплених у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2012 рік

    Опыт: как защитить свою землю

    В разгар избирательной кампании депутаты внесли правки вЗемельный кодекс Украины. 2октября парламентарии разрешили иностранцам изарубежным компаниям покупать украинские земли коммерческого назначения. ...

    Утверждены Типовые правила размещения наружной рекламы за пределами населенных пунктов

    Правительство обнародовало свое постановление от 5 декабря с. г. №1135 «Об утверждении Типовых правил размещения наружной рекламы за пределами населенных пунктов».

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто умнички.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b