Про затвердження Порядку відчуження земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого військового майна, що підлягають реалізації, та земельних ділянок, які вивільняються у процесі реформування Збройних Сил і Державної спеціальної служби транспорт

    Про затвердження Порядку відчуження земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого військового майна, що підлягають реалізації, та земельних ділянок, які вивільняються у процесі реформування Збройних Сил і Державної спеціальної служби транспортКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИПОСТАНОВА

    від 22 травня 2013 р. № 436Київ

    Про затвердження Порядку відчуження земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого військового майна, що підлягають реалізації, та земельних ділянок, яківивільняються у процесі реформування Збройних Силі Державної спеціальної служби транспорту

    Відповідно до частини третьої статті 4 Закону України “Про використання земель оборони” та частини третьої статті 6 Закону України “Про правовий режим майна у Збройних Силах України” Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

    1. Затвердити Порядок відчуження земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого військового майна, що підлягають реалізації, та земельних ділянок, які вивільняються у процесі реформування Збройних Сил і Державної спеціальної служби транспорту, що додається.

    2. Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 р. № 1919 “Про порядок відчуження та реалізації військового майна Збройних Сил” (Офіційний вісник України, 2001 р., № 1—2, ст. 26; 2002 р., № 29, ст. 1369; 2003 р., № 21, ст. 934; 2005 р., № 21, ст. 1133, № 34, ст. 2075; 2006 р., № 50, ст. 3324; 2007 р., № 28, ст. 1107, № 64, ст. 2506; 2010 р., № 9, ст. 460) зміни, що додаються.

    3. Міністерству оборони, Міністерству інфраструктури разом з Міністерством фінансів передбачати починаючи з 2014 року під час підготовки проекту Державного бюджету України на відповідний рік видатки Міністерству оборони, Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту, місцевим державним адміністраціям для фінансування заходів з добору земельних ділянок та підготовки лотів до проведення земельних торгів.

    4. Міністерству фінансів забезпечити зарахування до загального фонду державного бюджету коштів, що надійшли від відчуження земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого військового майна, що підлягають реалізації, та земельних ділянок, які вивільняються у процесі реформування Збройних Сил і Державної спеціальної служби транспорту.

    5. Державному агентству земельних ресурсів забезпечити в установленому законодавством порядку видачу у двомісячний строк ліцензій на проведення земельних торгів підприємствам (організаціям), уповноваженим Кабінетом Міністрів України на реалізацію військового майна на внутрішньому ринку.

    6. Міністерству оборони та Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту подати Кабінетові Міністрів України для затвердження перелік земельних ділянок разом із розташованими на них об’єктами нерухомого військового майна, що підлягають реалізації, та інших земельних ділянок, які вивільняються у процесі реформування Збройних Сил і Державної спеціальної служби транспорту та підлягають відчуженню, на підставі облікових даних щодо військових містечок.

    7. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській і Севастопольській міським, районним державним адміністраціям за участю Міністерства оборони та Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту здійснити на підставі затверджених Кабінетом Міністрів України переліків земельних ділянок заходи з добору земельних ділянок і підготовки лотів до проведення земельних торгів.

    8. Ця постанова набирає чинності з 1 серпня 2013 року.

    Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Звернення голови ради суддів загальних судів І. Отрош до голів апеляційних та місцевих загальних судів щодо неактивації автоматичного наповнення інформаційного розділу "Список справ, призначених до розгляду"

     Звернення голови ради суддів загальних судів І. Отрош до голів апеляційних та місцевих загальних судів щодо неактивації автоматичного наповнення інформаційного розділу "Список справ, призначених ...

    Уволен прокурор, требовавший изъять из российских школ книги С.Есенина

    В Ставропольском крае (РФ) уволен прокурор, заявивший о необходимости запрета в школьных библиотеках произведений Сергея Есенина и Владимира Набокова. Как сообщает пресс-служба прокуратуры региона, ...

    У Харківській області горить ліс

    За минулу добу в Харківській області сталося 15 випадків пожеж, пов'язаних з горінням сухої трави, хвойної підстилки, сміття і очерету.

    КНДР скасувала перемир’я

    Днями північнокорейський лідер Кім Чен Ин відвідав прикордонні позиції артилерії КНДР і заявив, що його країна готова завдати удару по невеликому південнокорейському острову Пеннендо, аби перетворити ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Просто замечательный! Хорошенький интернет проектик! Классно! Всё очень удобно и просто. Спасибо за профессиональный сервис!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b