Рятувальники Дніпропетровщини подякували працівникам ДАІ за допомогу

    Рятувальники Дніпропетровщини подякували працівникам ДАІ за допомогуКінець січня 2014 року приніс мешканцям Дніпропетровщини випробування у вигляді складних погодних умов, що супроводжувались сильними снігопадами, хуртовинами, поривами вітру та зниженням температури повітря до екстремальних позначок.

    До оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області постійно надходили дзвінки від людей, здебільшого учасників дорожнього руху, про необхідність надання допомоги.

    У зв’язку з ускладненням ситуації на автомобільних дорогах Дніпропетровської області, де в результаті снігових переметів утворились затори та був відсутній проїзд транспорту, Управлінням Державтоінспекції в Дніпропетровській області, спільно із Службою автомобільних доріг у Дніпропетровській області, було організовано ряд заходів щодо попередження утворення пробок транспорту на дорогах місцевого та регіонального значення.

    Спільна взаємодія дозволила подолати наслідки негоди в регіоні, на сьогоднішній день усі виклики зими залишились у минулому.

    Наказом начальника Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області генерал-майора служби цивільного захисту Ігоря Романюка було прийнято рішення про заохочення співробітників Державтоінспекції ГУМВС України в Дніпропетровській області.

    6 березня рятувальники ДСНС у Дніпропетровській області на урочистому зібранні подякували працівникам ДАІ за співпрацю. Керівництво та співробітники Державтоінспекції були нагородженні Нагрудними знаками «За заслуги в службі» ІІ ступеня, а також Грамотами Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

    Прес-служба Департаменту

    ДАІ МВС україни

    (за інформацією прес-служби ДАІ

    Дніпропетровської області)

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних про діяльність осіб, що здійснюють депозитарну діяльність депозитарію цінних паперів відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення депозитарної діяльності депозитарієм цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо опису розділів та схем XML-файлів електронної форми адміністративних даних про діяльність осіб, що здійснюють депозитарну діяльність депозитарію цінних паперів відповідно до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення депозитарної діяльності депозитарієм цінних паперів та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству економічного розвитку і торгівлі на 2013 рік, Кабінет Міністрів України

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству економічного розвитку і торгівлі на 2013 рік 1. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України( 2456-17 ) здійснити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству економічного розвитку і торгівлі на 2013 рік у загальному фонді державного бюджету( 5515-17 ), перерозподіл видатків споживання в сумі 1121 тис. гривень шляхом зменшення їх обсягу за програмою 1201020 "Внески України до бюджету ГАТТ/СОТ та Єдиного бюджету органів СНД" та збільшення їх обсягу за програмою 1201030 "Забезпечення двостороннього співробітництва України з іноземними державами та міжнародними організаціями, інформаційне та організаційне забезпечення участі України у міжнародних форумах, конференціях, виставках".

    Про затвердження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 25.12.2012 (підпункт 5.9 протоколу № 17), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 25.12.2012 (підпункт 5.9 протоколу № 17) Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", згідно з положеннями Договору між Членами Оптового ринку електричної енергії України( n0001227-96 ) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Полномочия местных разрешительных центров предлагают расширить

    Кабинет Министров Украины предлагает Верховному Совету Украины передать местным разрешительным центрам право выдавать разрешительные документы предприятиям. Об этом говорится в правительственном ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет портал - замечательный.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b