З поштової скриньки начальника ДАІ

    З поштової скриньки начальника ДАІДнями на адресу Департаменту ДАІ МВС України надійшов лист від водія-далекобійника. Чоловік висловлював подяку начальнику ДДАІ МВС України за дії його підлеглих.

    У листі водій розповів про неприємність, що сталася з ним у грудні минулого року, й про допомогу яку йому надали працівники ДАІ.

    У ніч з 21 на 22 грудня чоловік рухався трасою Київ — Житомир. У той проміжок часу по всій Україні були складні погодні умови, й водієві прийшлося непереливки. Йшов сильний мокрий сніг, на дорозі була ожеледиця. Досвідчений водій розумів, що потрібно зупинитися й перечекати негоду, та узбіччя через сніг зовсім не було видно, а зупинитися просто на проїзній частині чоловік побоявся. Адже через недостатню видимість могло статися ДТП з іншими учасниками дорожнього руху. Поки водій розмірковував, як же йому бути, фуру несподівано занесло, й авто опинилося в кюветі.

    На щастя водія, працівники ДАІ м. Брусилов майор міліції Сергій Лозовий та старший лейтенант Павло Марченко практично відразу прибули на місце пригоди. Правоохоронці знайшли техніку, й допомогли витягти вантажівку з пастки, не забуваючи при цьому про забезпечення безпеки дорожнього руху, поки йшли рятувальні роботи. Сергій Лозовий відвіз водія до найближчого селища, де чоловік зміг заночувати й перепочити.

    Та на цьому неприємності водія не закінчилися.

    На ранок, коли до селища прибула інша вантажівка для перевантаження вантажу, вже в цієї машини вийшли зі строю акумулятори. Водієві нічого не зоставалося. як звернутися по допомогу до вже знайомих йому працівників ДАІ. Правоохоронці й тут не підвели. Швидко знайшли та привезли акумулятори, аби завести авто.

    Тож водій у своєму листі зазначає, що він насамперед вдячний правоохоронцям за людяність й небайдужість.

    До речі майор міліції Сергій Лозовий, начальник ДАІ м. Брусилов, працює в Державтоінспекції вже понад 12 років. І звичайно ж, за роки служби правоохоронцю не раз доводилося допомагати водіям, які опинилися у скрутній ситуації. Його підлеглий, Павло Марченко в міліції — з 2005 року, а от в службу ДАІ перейшов три роки назад. І як бачимо з відгуків, з покликанням не помилився.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про затвердження форм та Порядку розрахунку податкових зобов’язань з податку на прибуток нерезидентів, які провадять діяльність на території України через постійне представництво, Міністерство фінансів України

    Постійні представництва нерезидентів, які отримують доходи із джерелом походження з України або виконують агентські (представницькі) та інші функції стосовно таких нерезидентів чи їх засновників, ...

    що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України Кабінет Міністрів України постановляє: 1. Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.

    Про внесення змін до величини інвестиційної складової тарифу ТОВ "ДТЕК Східенерго", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до величини інвестиційної складової тарифу ТОВ "ДТЕК Східенерго" Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.09.2004 № 648-р( 648-2004-р ) "Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій та теплоелектроцентралей у період до 2020 року" (зі змінами, унесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.06.2008 № 850-р), пункту 5.2 наказу Міністерства палива та енергетики України від 24.05.2006 № 183( z0701-06 ) "Про затвердження Порядку підготовки та фінансування проектів з метою реалізації плану реконструкції та модернізації теплових електростанцій", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.06.2006 за № 701/12575, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Експерти: картина Пікассо, яку хотів вивезти українець, – справжня

    Мистецтвознавча експертиза двох контрабандних картин, вилучених на кордоні у громадянина України, показала, що одна з картин, ліногравюра Жінка в кольє, справді є твором Пабло Пікассо.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Ребята класс!!! Все что вы делаете для нас вне всякого сомнения- важно!!!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b