ДАІ Харкова та журналісти провели рейд по місцям концентрації ДТП

    ДАІ Харкова та журналісти провели рейд по місцям концентрації ДТПНагадати водіям та пішоходам про наслідки дорожньо-транспортних пригод за допомогою засобів масової інформації, вирішили днями у ДАІ Харківщини. Журналістів запросили у рейд по місцям концентрації ДТП обласного центру.

    На сьогодні згідно проведеного аналізу стану аварійності на території Харківської області визначено 132 місця (ділянки) концентрації дорожньо-транспортних пригод, в т. ч.: на автомобільних дорогах — 10, на вулицях — 122 (всі в місті Харкові).

    Начальник сектору організації дорожнього руху відділу ДАІ м. Харкова Костянтин Туренко зазначає, що Державтоінспекцією постійно проводиться обстеження дорожніх умов у місцях концентрації ДТП на вулично-дорожній мережі. За результатами таких обстежень, власникам доріг направляються пропозиції щодо поліпшення організації дорожнього руху й вжиття відповідних заходів для їх впровадження.

    «По районах міста місця концентрації ДТП розподілились таким чином: у Дзержинському районі — 22, у Жовтневому — 5, Київському — 24, Комінтернівському — 12, Ленінському — 7, Московському — 15, Орджонікідзевському — 15, Фрунзенському — 10 та Червонозаводському — 12. З метою удосконалення організації дорожнього руху», — інформує Костянтин Володимирович.

    Здійснювати нагляд за дорожнім рухом працівники ДАІ та журналісти спочатку направилися у Московський районі міста Харкова, на перехрестя вул. Героїв Праці — вул. Барабашова. Порушників Правил дорожнього руху виявилося немало. Один з них, повертаючи ліворуч, не виконав вимоги п. 16.6 Правил дорожнього руху (правил проїзду регульованого перехрестя). Водія вантажівки було зупинено за проїзд аварійно-небезпечного перехрестя на заборонний сигнал світлофора.

    Як зазначає інспектор роти ДПС ДАІ м. Харкова прапорщик міліції Олександр Дєвонін: «Найчастіше водії нехтують Правилами дорожнього руху саме на перехрестях, пішохідних переходах та зупинках громадського транспорту, намагаючись їх «проскочити». Саме на цьому перехресті впродовж минулого року сталося чотири зіткнення, в яких дев’ять людей отримали травми».

    На вул. Блюхера (в районі буд. 27) — теж місце концентрації ДТП. У минулому році на нерегульованому пішохідному переході було скоєно три наїзди на пішоходів.

    «Я дуже рідко переходжу дорогу там, де немає світлофора. Та якщо все ж таки мені треба перейти, то йду лише тоді, коли упевнюся в тому, що водій мене помітив і зупинився», — розповідає пенсіонерка Лариса Євгенівна.

    «І водіям транспортних засобів, і пішоходам потрібно бути дуже уважними та обережними, слідкувати за ситуацією на дорозі або на перехресті. Всім учасникам дорожнього руху ми рекомендуємо не втрачати пильності, наближуючись до місць концентрації ДТП», — наголошує старший інспектор відділу ДАІ м. Харкова Олег Ніконенко. У ДАІ сподіваються, що співпраця з журналістами вже невдовзі дасть свої позитивні результати, а харків’яни зрозуміють, що безпека на дорозі перш за все залежить від дисциплінованості, ввічливості один до одного та неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про встановлення ціни на товарний природний газ власного видобутку для ПАТ "Укргазвидобування", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про встановлення ціни на товарний природний газ власного видобутку для ПАТ "Укргазвидобування" Відповідно до статті 10 Закону України "Про засади функціонування ринку природного газу"( 2467-17 ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" та Порядку формування, розрахунку та встановлення цін на природний газ для суб'єктів господарювання, що здійснюють його видобуток( z1705-12 ), затвердженого постановою НКРЕ від 13.09.2012 № 1177, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Инвестор через суд потребовал от компании Apple увеличить дивидендные выплаты

    Владелец хедж-фонда Greenlight Capital Дэвид Эйнхорн (David Einhorn) подал в Окружной суд Нью-Йорка (США) иск к компании Apple. Как сообщает MarketWatch, акционер требует у производителя iPhone ...

    Про затвердження уніфікованої форми акта, який складається за результатами перевірок суб’єктів господарювання у частині дотримання ветеринарно-санітарних вимог для потужностей (об’єктів) з виробництва продуктів бджільництва, Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22 серпня 2013 р. за № 1460/23992 Про затвердження уніфікованої форми акта, який складається за результатами перевірок суб’єктів господарювання у частині дотримання ветеринарно-санітарних вимог для потужностей (об’єктів) з виробництва продуктів бджільництва

    Об адвокате - устами Клиентов

    Да, тут много нужной информации.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b