Рух за правилами: у Львові журналісти та правоохоронці спілкувалися з пішоходами

    Рух за правилами: у Львові журналісти та правоохоронці спілкувалися з пішоходамиНа Львівщині тривають профілактичні заходи щодо виявлення та припинення порушень Правил дорожнього руху пішоходами. Адже лише у січні цього року в обласному центрі сталося 25 дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, внаслідок яких три людини загинули, а 25 — отримали тілесні ушкодження. Аби попередити такі випадки у майбутньому, працівники Державтоінспекції Львова проводять відповідну профілактичну роботу — нагадують пішоходам, як слід безпечно переходити дорогу.

    Разом із журналістами місцевих телеканалів правоохоронці вирушили у спільний рейд. Пішоходів-порушників виявили чимало — люди намагалися скоротити шлях та перебігали дорогу у невстановленому місці, хоча всього за кілька кроків був пішохідний перехід. Інспектори ДАІ проводили із порушниками профілактичні бесіди — пояснювали, що такий поспіх на дорозі може обернутися чималими неприємностями і краще трішки спізнитися, аніж жалкувати про свою необачність усе життя.

    Цікаво, що серед порушників траплялися люди різного віку — і заклопотані літні жіночки, котрі кудись поспішали та вибігали на дорогу просто перед колесами машин, і сивочолі чоловіки, і зовсім юні хлопці та дівчата. Усі по-різному сприймали повчання працівників ДАІ. Дехто виправдовувався: мовляв, просто дуже сильно квапився, тому й порушив правила, хтось присоромлено ховав очі та обіцяв, що надалі буде більш уважним та дисциплінованим на дорозі.

    Втім, серед львів’ян виявилось і чимало зразкових пішоходів. Особливо приємно було спостерігати за молодими батьками, які крокували разом зі своїми діточками до пішохідного переходу, показуючи малечі добрий приклад.

    ДАІ Львівської області)

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про доручення органам ведення Державного реєстру виборців знищити зайві записи Державного реєстру виборців у зв’язку з виявленням випадків кратного включення виборця до Державного реєстру виборців, Центральна виборча комісія

    Про доручення органам ведення Державного реєстру виборців знищити зайві записи Державного реєстру виборців у зв’язку з виявленням випадків кратного включення виборця до Державного реєстру виборців

    Про внесення змін до складу ВАК ДСНС України, Державна служба України з надзвичайних ситуацій

    (з основної діяльності) Про внесення змін до складу ВАК ДСНС України Відповідно до пункту 123 Положення про порядок проходження служби цивільного захисту особами рядового і начальницького складу ( 593-2013-п ) та пункту 6 Положення про Вищу атестаційну комісію ДСНС України, затвердженого наказом ДСНС України від 11.09.2013 № 592, НАКАЗУЮ:

    Про ставки мита у 2013 році, Державна митна служба України

    Керівникам митних органів Про ставки мита у 2013 році Для керівництва в роботі доводимо інформацію про ставки мита на 2013 рік. Ввізне (імпортне) мито У 2013 році імпорт товарів на митну територію України обкладається ввізним митом за ставками Митного тарифу України( 2371а-14 ), в редакції Закону України від 21.12.2010 № 2829-VI "Про внесення змін до Закону України "Про Митний тариф України" зі змінами та доповненнями, внесеними Законом України від 22.12.2011 № 4234-VI "Про внесення змін до Митного тарифу України, затвердженого Законом України "Про Митний тариф України", та інших законів України щодо опису та ставок ввізного мита на деякі товари" та Законом України від 06.11.2012 № 5476-VI "Про внесення змін до Закону України "Про Митний тариф України" щодо приведення ставок ввізного мита у відповідність з критеріями СОТ".

    Выезд ребенка заграницу

    Выезд ребенка заграницу, решение через суд, разрешение на выезд обоих родителей, как несовершеннолетнему покинуть Украину

    Об адвокате - устами Клиентов

    Для меня это была находка! Третью неделю сижу у Вас на интернет портале и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b