Про посилення контролю за алкогольною продукцією чеського виробництва, Державна санітарно-епідеміологічна служба УкраїниДЕРЖАВНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА УКРАЇНИ ГОЛОВНИЙ ДЕРЖАВНИЙ САНІТАРНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

  1. 24.09.2012  № 28
  2. Про посилення контролю за алкогольною продукцією чеського виробництва

    Відповідно до статей 32, 40 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"( 4004-12 ), враховуючи інформацію Міністерства закордонних справ України від 20.09.2012 № 630/17-400-5539 про отруєння підробленим алкоголем (метиловим спиртом) в Чеській Республіці, від яких станом на 20.09.2012 померло 23 особи та близько 40 осіб госпіталізовано, беручи до уваги те, що в Україну здійснюються експортні поставки алкогольної продукції чеського виробництва, ПОСТАНОВЛЯЮ:

    1. Головному державному санітарному лікарю Автономної Республіки Крим, головним державним санітарним лікарям областей, міст Києва та Севастополя, на водному, залізничному, повітряному транспорті, об'єктів з особливим режимом роботи, Державного управління справами:

    1.1. Забезпечити проведення вибіркового розширеного санітарного контролю, у т. ч. дослідження масової концентрації та об'ємної частки метилового спирту, кожної партії алкогольних напоїв міцніше 20 градусів чеського виробництва при ввезенні її на територію України.

    1.2. Про проведену роботу поінформувати ДЗ "Центральна санітарно-епідеміологічна станція МОЗ України" до 05.10.2012 та у подальшому, до відміни дії постанови, щомісячно до першого числа.

    2. Головному лікарю ДЗ "Центральна санітарно-епідеміологічна станція МОЗ України" Некрасовій Л. С. розробити форму подання інформації згідно з п. 1.2 цієї постанови, забезпечити її узагальнення, аналіз і подання до 09.10.2012 та у подальшому до четвертого числа кожного місяця до Державної санітарно-епідеміологічної служби України.

    3. Встановити, що дія постанови Головного державного санітарного лікаря України від 31.12.2011 № 36( v0036488-11 ) "Про реалізацію статей 6, 44 та 46 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів", на період дії цієї постанови, не розповсюджується на алкогольні напої міцніше 20 градусів чеського виробництва.

    4. Відділу організації державного санітарно-епідеміологічного нагляду Держсанепідслужби України довести цю постанову до Державної митної служби України та головних державних санітарних лікарів відповідних адміністративних територій у встановленому порядку.

    5. Контроль за виконанням постанови покладаю на першого заступника Голови Держсанепідслужби України.

    А. М. Пономаренко

    {Текст взято з сайту Держсанепідслужби України http://www.dsesu.gov.ua}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Крымчане могут оформлять Шенгенские визы только в Киеве

    Визы в страны Шенгенского соглашения жители Крыма смогут оформить только в Киеве. Об этом сообщили в Посольстве Германии в Киеве. «Это касается заявителей, местом жительства которых является Крым, независимо от того, имеют ли они украинский паспорт или паспорт выдан на законных основаниях третьей страной», — уточняется на официальном сайте немецкого представительства.

    Ще один крок у майбутнє

    Днями на малій батьківщині глави державивідбулася знакова не лише для Донбасу, а й для усієї України подія: в Єнакієво розпочалося будівництво надпотужної повітрярозподільчої установки. Унікальність ...

    які користуються дипломатичними, службовими та спеціальними паспортами, Кабінет Міністрів України

    Про схвалення проекту Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Султанату Оман про звільнення від оформлення віз громадян, які користуються дипломатичними, службовими та спеціальними паспортами

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.12.2011 № 56, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.12.2011 № 56 Відповідно до Закону України „Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) „Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b