На страховому полі – забіг на місці

    На страховому полі – забіг на місціСтраховий ринок України складається з 460 компаній, 115 з яких з іноземними інвестиціями, порахувала «Інвестгазета». У 2000-х роках до нас зайшло чимало міжнародних гравців, які бачили високий потенціал розвитку страхування в Україні, враховуючи кількість її населення. Та їхні очікування не справдилися. Ринок не показує суттєвого зростання. Останні два роки спостерігається лише невеличкий приріст — 7% страхових платежів порівняно з 2010-м. Цей показник забезпечили обов’язкове та особисте страхування, а також страхування відповідальності. Але чимало компаній мають серйозні проблеми з капіталізацією, страховими виплатами, що пов’язане з неправильною політикою щодо управління ризиками та перестрахування.

    Великі перспективи має агрострахування. Потужний агросектор динамічно розвивається і є привабливим для іноземних інвесторів. Його частка в структурі ВВП — 15%. Навіть в умовах фінансово-економічної кризи вітчизняні сільгосппідприємства отримали понад 12% світових інвестицій. Сьогодні рівень агрострахування в Україні становить лише 5—7%, тоді як у Польщі — 30%, Німеччині — понад 60%.

    Ринок медстрахування (МС) поки що незначний, але має найбільшу динаміку зростання. Чимало великих компаній страхують своїх працівників, забезпечуючи їм соціальний пакет. Це додаткова перевага при виборі роботодавця. Польща аналізує український досвід добровільного страхування для використання у себе. Водночас добровільне медстрахування — збитковий продукт. Адже його споживачі завжди намагаються максимально використати всі медпослуги, передбачені страховкою. Тому страховики встановлюють високий відсоток франшизи (передбачене умовами страхування звільнення страховика від компенсації збитків страхувальника) у випадку, якщо клієнт хоче скористатися дорогими послугами.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Щодо вжиття заходів, які суттєво поліпшать розвиток бізнесу та умови його роботи в Україні, Державна митна служба України

    З метою належного виконання доручень Президента України, наданих на засіданні Ради регіонів 24.05.2012, щодо вжиття заходів, які суттєво поліпшать розвиток бізнесу та умови його роботи в Україні:

    Омбудсман обратилась к мэру Киева относительно захоронения умерших, которые признаны неизвестными

    Уполномоченный Верховной Рады Украины по правам человека Валерия Лутковская обратилась с открытым обращением к Киевскому городскому голове Виталию Кличко и депутатам Киевского городского совета ...

    На Закарпатті водій смертельно травмував пішохода та намагався втекти на потязі

    21 січня, близько 20-ї години, в Ужгороді було скоєно наїзд на 47-річну жінку, яка від отриманих травм загинула на місці пригоди. Автомобіль з місця пригоди зник.

    «Не хочу ризикувати життям»

    Щоб убезпечитися від дорожньо-страхових негараздів, квитки варто купувати в касах

    Об адвокате - устами Клиентов

    Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы молодцы!!! Очень хочется пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b