Так загартовується спортивна сталь

    Так загартовується спортивна стальОдне з найпотужніших в Україні промислових підприємств — металургійний комбінат «Запоріжсталь» цього року планує вкласти 8,5 мільйона гривень у розвиток і підтримку спорту в області. З них 6 мільйонів гривень — інвестиції на утримання та розвиток спортивного манежу СК «Металург», 2 мільйони — яхт-клубу ВАТ «Запоріжсталь» і 450 тисяч — на виплату щомісячних іменних стипендій дев’ятьом провідним місцевим спортсменам: бронзовим призерам Олімпійських ігор-2012 Олесі Повх і Марії Ремінь, десятиборцеві Олексієві Касьянову, гімнастові Олегові Степку, легкоатлетам Ганні Гацько і Юрієві Кушніруку, 8-разовому чемпіонові світу і 6-разовому чемпіонові Європи з шашок серед юнаків Богданові Панченкову, членові збірної України з вітрильних перегонів Кирилові Долгову та веслувальниці Аліні Скобельській.

    — Наші герої спорту і їхні високі здобутки позитивно впливають на мотивацію запоріжців до занять фізкультурою і спортом, а також сприяють саморозвиткові та самовдосконаленню, — пояснив свою позицію генеральний директор ВАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма. — На комбінаті ми стимулюємо працівників до здорового способу життя. Понад чотири тисячі запоріжсталівців щороку беруть участь у заводських та галузевих спартакіадах, а видатні спортсмени Запорізького краю стають для нас орієнтирами.

    Сертифікати — сьогодні, гроші — протягом року. Фото з архіву «Запоріжсталі»

    У спорткомплексі «Металург» на безплатній основі забезпечені тренування вихованцям двох спортивних шкіл олімпійського резерву: зі спортивної гімнастики та легкої атлетики, а також провідним спортсменам, збірним командам комбінату з шести видів спорту.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Ford против Lamborghini: В Киеве в результате столкновения Форда и суперкара пострадал ребенок. ВИДЕО

    ДТП произошло сегодня 14.09.14, приблизительно в 13.00, в г. Киев, на пересечении улиц Урицкого-Кудряшова, напротив торгового центра Ультрамарин. Там произошло столкновение автомобиля Ford Fiesta ...

    У візових питаннях з ЄС нам допоможе Польща

    Хоча Україна перебуває лише на першому етапі в питанні розв'язання всіх візових проблем у відносинах з ЄС, найкращим варіантом була б відміна візового режиму.

    С начала года СБУ зарегистрировала 148 случаев ввоза в страну шпионского оборудования

    С начала текущего года Управление СБУ в г. Киеве зарегистрировало 148 уголовных производств по фактам незаконного перемещения с использованием почтового канала и курьерских служб через государственную ...

    Про алгоритм перерахування коштів, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про алгоритм перерахування коштів Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", ураховуючи лист ДП "Енергоринок" від 12.11.2012 № 04/41-9336 та лист Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 30.10.2012 № 03/13-4669, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот портал отличный! Пользовался очень часто. Думаю, что этот интернет сайт ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще! Действуйте!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b