Банк ВБР принимает на обслуживание зарплатные проекты системы судопроизводства, – СМИ

    Банк ВБР принимает на обслуживание зарплатные проекты системы судопроизводства, – СМИ«Всеукраинский банк развития» (ВБР), принадлежащий, как отмечает «ОстроВ», старшему сыну Президента Украины Виктора Януковича Александру, принимает на обслуживание зарплатные проекты системы судопроизводства в ряде регионов Украины. Об этом изданию сообщили сегодня в самом банке.

    В частности, источник сообщил, что Всеукраинский банк развития будет обслуживать зарплатные проекты во всех судах Донецкой области. Точные сроки полного перевода системы судопроизводства в регионе пока не известны. Однако по информации ресурса, одним из первых будет переведен на обслуживание в ВБР — Славянский городской районный суд Донецкой области. Начиная с 2013 года судьям этого суда начнут перечислять зарплату на банковские карты именно «Всеукраинского банка развития». «Судьи, в том числе Славянска, будут обслуживаться у нас. Карточки доставят работникам до 25 декабря», — рассказали в ВБР.

    При этом в банке подтвердили информацию, что в Славянске нет ни одного банкомата ВБР, но попросили клиентов не переживать по этому поводу. «В Славянске отделения ВБР нет. Но снимать деньги можно через банкоматы, которые входят в сеть «Радиус». В нее входят более 30 банков. Из крупных банков-партнеров — это ПУМБ, ВТБ, «Укрсоцбанк», «Кредобанк», «Прокредитбанк». Во всех этих банках деньги с карточки можно снять без комиссии», — сообщили в ВБР.

    Юридическая Практика

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про погодження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 29.10.2012 (підпункт 2.3.4 протоколу № 15), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про погодження рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 29.10.2012 (підпункт 2.3.4 протоколу № 15) Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", згідно з положеннями Договору між Членами Оптового ринку електричної енергії України( n0001227-96 ) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Третій зайвий у стосунках, що ведуть до розлучення

    Почуття впевненості у власних силах подарувала мені саме юрист з сімейного права, яка допомогла мені швидко розлучитися з ненависним чоловіком.

    Про призупинення дії розпорядження Національної служби посередництва і примирення від 12.04.2013 № 106-р, Національна служба посередництва і примирення

    Про призупинення дії розпорядження Національної служби посередництва і примирення від 12.04.2013 № 106-р Національною службою посередництва і примирення розглянуто подання відділення Національної служби посередництва і примирення в Одеській області від 20.08.2013 № 02-15/18-174 щодо призупинення дії розпорядження Національної служби посередництва і примирення від 12.04.2013 № 106-р ( v106p299-13 ) "Про реєстрацію колективного трудового спору між найманими працівниками комунальної установи "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси" та комунальною установою "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси", у зв'язку з поданням апеляційної скарги відповідачем в цивільній справі № 520/3707/13-ц за позовом Стояновської Уляни Олександрівни до профспілкової організації комунальної установи "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси" (апеляційна скарга від 06.08.2013 по справі № 520/3707/13-ц).

    Правоохоронці Миколаївшини поспілкувались про безпеку зі школярами

    Інспектори ДАІ разом з представниками Миколаївської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері та працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей лінійного відділу ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Хочется просто сказать огромное спасибо!. Случайно набрел на этот ресурс, чему крепко рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей станичке!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b