Суднобудівникам потрібні замовлення

    Суднобудівникам потрібні замовлення

    У Миколаєві Президент взяв участь у святкуванні ювілею області та запропонував шляхи розв’язання низки проблем

    Глава держави відвідав Миколаїв у дні святкування 75-річчя створення області та Дня міста. Тож його зустрічі були сприйняті городянами як подарунок до цих свят. Перша новина стосувалася приємної події: присвоєння Миколаївському державному аграрному університету високого статусу «Національний». Під час зустрічі з професорсько-викладацьким складом та студентами університету Віктор Янукович привітав всіх з цією подією та зазначив, що вона є результатом багаторічної праці колективу університету, його високого потенціалу та успішного інноваційного розвитку.

    Також він зазначив, що нинішня зустріч — не тільки торжество, а й можливість поговорити про наболілі проблеми аграрно-промислового комплексу, головна з яких — недостатньо швидке просування реформ. «Аграрна реформа в Україні, — зазначив глава держави, — здійснюється в той час, коли в усьому світі дедалі гостріше постає проблема продовольчої кризи». Тож, вважає Президент, ми маємо розглядати аграрну реформу як один із напрямків безпеки розвитку нашої держави. Якщо на світових ринках триває зростання цін на основні продукти харчування, то ці тенденції мають розглядатися як серйозна можливість для українського аграрного виробництва. «А задля вирішення комплексу завдань в аграрному секторі, — продовжив Президент, звертаючись до присутніх, — нам необхідні висококваліфіковані кадри, які готує в тому числі і ваш університет. Слід зберегти зв’язок освіти, науки та виробництва, забезпечити якісну практичну підготовку аграріїв».

    Подарунок «від Президента» отримали діти з сільських районів області. Так, глава держави вручив директорам шкіл регіону ключі від десяти мікроавтобусів, які доставлятимуть школярів із віддалених населених пунктів до навчальних закладів. Таким чином в Миколаївській області повністю завершено виконання державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус».

    А на урочистих зборах з нагоди 75-річчя заснування області Віктор Янукович, окрім слів вітання, поставив серйозні завдання перед урядом та облдержадміністрацією. Він зазначив: «суднобудування — це символ Миколаївщини. Тут сконцентровано 55% усіх виробничих потужностей цієї галузі України. Але нам належить розв’язати накопичені за багато років проблеми». Насправді з трьох ключових суднобудівних підприємств замовлення на виробництво продукції має тільки Чорноморський суднобудівний завод. Незадовільний стан у заводів імені 61 комунара та «Океан». Тож Президент доручив: «уряду та Миколаївській облдержадміністрації вжити всіх необхідних заходів для сприяння цим підприємствам у пошуку замовлень, відновленні обсягів виробництва, погашенні боргів із зарплати».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про звільнення М. Горби з посади голови Хустської районної державної адміністрації Закарпатської області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Звільнити ГОРБУ Михайла Івановича з посади голови Хустської районної державної адміністрації Закарпатської області згідно з поданою ним заявою.

    Судебная власть должна быть примером стабильной и непрерывной работы, – И.Самсин

    Пресс-служба ВККС опубликовала обращение председателя Высшей квалификационной комиссии судей Украины Игоря Самсина с призывом судебной власти к самообладанию:

    В Киеве разоблачили аферу с талонами на бензин

    Около полугода злоумышленники обманывали граждан, продавая поддельные талоны известной сети заправочных станций. И хотя мошенники все время меняли места дислокации, они были задержаны работниками ...

    Про призначення І. Росіцького головою Тисменицької районної державної адміністрації Івано-Франківської області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Призначити РОСІЦЬКОГО Івана Карловича головою Тисменицької районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Всем большое спасибо. Ваш портал - без всякого сомнения сейчас - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие полезные сайты. Этот портал весьма многообразен в использовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b