Бенедикт XVI закликав до миру в Сирії

    Бенедикт XVI закликав до миру в СиріїПапа Римський Бенедикт XVI, завершуючи свій візит на Близький Схід у Бейруті, закликав християн регіону до миру та протидії «похмурому шлейфу смерті та руйнування» у світі.

    Понтифік зустрівся з християнськими лідерами країни та провів службу на березі моря у Бейруті.

    На пляжі зібрались майже 350 тисяч вірян, зокрема лідери християнської та мусульманської общин Лівану.

    Головною темою візиту Бенедикта XVI до Ливану стала проблема миру між релігійними групами на Близькому сході. Бенедикт закликав християн не залишати регіон, незважаючи на війни та тиск з боку радикальних ісламістів.

    Поїздка понтифіка співпала з хвилею ісламських протестів по всьому світі проти фільму, у якому насміхаються над пророком Мухаммедом.

    Виступаючи перед сотнями тисяч людей, ПапаРимський закликав мусульман та християн жити пліч-о-пліч без ненависті.

    Під час служби Бенедикт XVI молився зокрема і про припинення насильства у Сирії, де вже майже півтори року триває кривавий громадянський конфлікт.

    «Нехай Господь дарує вашій країні, Сирії та всьому Близькому сходу мирні серця, мовчання зброї та завершення будь-якого насильства», — сказав він.

    Це перша поїздка голови Римсько-католицької церкви до Лівану з часів візиту Іоанна-Павла ІІ у 1997 році.

    За словами кореспондента ВВС, протягом всього маршруту понтифіка його зустрічали захоплені люди, які розмахували прапорами Лівану та Ватикану.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Съезд судей должен предложить комплекс мероприятий по самоочистке судебной системы, – Я.Романюк

    Сегодняшнее заседание Совета судей административных судов Украины посетил Председатель Верховного Суда Украины Ярослав Романюк. Он выступил с темой, посвященной люстрации судебной системы. Об ...

    Усе залежить від масштабу бізнесу

    Як правильно обрати спрощену систему оподаткування (ССО)? Коли можна перейти з однієї групи платників податків у іншу? З такими запитаннями не лише підприємці-початківці звертаються до фахівців, ...

    У Британії судять українця за вбивство пенсіонера

    25-річний українець Павло Лапшин, якого звинувачують у вбивстві бірмінгемського пенсіонера Мохаммеда Саліма, у вівторок повинен з'явитися у британському суді.

    Водители требуют снизить штрафы за нарушение ПДД в 5 раз

    Представители украинских автоклубов выступили с призывом к согражданам объединиться против службы ГАИ, поддержать их открытое обращение к Президенту Украины и принять участие в акциях протеста ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Благодарим всех, от кого зависит наполнение этого портала.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b