Нацкомиссия по ценным бумагам завершила работу над Порядком формирования и ведения госреестра финучреждений

    Нацкомиссия по ценным бумагам завершила работу над Порядком формирования и ведения госреестра финучрежденийНациональная комиссия по ценным бумагам и фондовому рынку на своем плановом заседании утвердила изменения в Порядок формирования и ведения государственного реестра финансовых учреждений, предоставляющих финансовые услуги на рынке ценных бумаг. Об этом сообщает пресс-служба Нацкомиссии.

    Юридическая Практика

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Щодо термінів зарахування іноземців на наступні рівні навчання, Міністерство освіти і науки України

    Керівникам вищих навчальних закладів (за списком) Щодо термінів зарахування іноземців на наступні рівні навчання Міністерство освіти і науки з метою збереження контингенту іноземних громадян, які закінчили підготовчий факультет/відділення, отримали освіту певного освітньо-кваліфікаційного рівня, рекомендує вищим навчальним закладам, за умови прийняття ними рішення про продовження іноземцями навчання на наступних рівнях, здійснювати їх зарахування у строки, які встановлені законодавством щодо безперервності їх реєстрації в органах ДМС (5-10 календарних днів з дати підписання наказу про відрахування з попереднього рівня навчання).

    Відбулося засідання Вищої ради юстиції

     11 лютого 2014 року Вища рада юстиції ухвалила рішення щодо низки призначень на адміністративні посади в судах 16 регіонів України. Так, зокрема, за поданням ради суддів загальних судів ...

    Ревізори — комунальникам: «Поверніть півмільйона!»

    Тільки в першому кварталі нинішнього року, як стверджують фінінспектори, в управлінні житлово-комунального господарства Черкаської облдержадміністрації допущені численні порушення, які призвели ...

    Про затвердження критеріїв діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження критеріїв діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги Відповідно до статті 7 Закону України "Про соціальні послуги"( 966-15 ) Кабінет Міністрів України постановляє:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет сайт здоровский! работал на нем довольно часто. Думаю, что этот портал ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b