За дорученням начальника Департаменту ДАІ Анатолія Сіренко Державтоінспекція розпочинає перший в Україні місячник «навчання ПДР»

    За дорученням начальника Департаменту ДАІ Анатолія Сіренко Державтоінспекція розпочинає перший в Україні місячник «навчання ПДР»Упродовж місяця автолюбителі зможуть безкоштовно перевірити свої знання в Центрах надання послуг ДАІ. З 15 жовтня по 15 листопада підлітки, а також всі бажаючі, кожного робочого дня з 13 до 14 години мають нагоду пройти своєрідне тестування власних знань.

    «ДАІ проводить профілактичну роботу серед юних громадян нашої країни, організовує конкурси, естафети, тематичні акції, — розповідає начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, — «Однак у більшості випадків такими заходами захоплюються діти молодшого віку. А от заохотити до вивчення Правил підлітків — складніше. З однієї сторони вони вже почувають себе дорослими, тож їм вже нецікаві уроки в ігровій формі, з іншої — «сухі» лекції також не викликають у них ентузіазму. Тож ми вирішили запропонувати цій категорії учасників дорожнього руху випробувати себе в теоретичних знаннях ПДР у «справжніх умовах».

    Також на додаток до проходження тесту, майбутні водії зможуть ознайомитися з технічним обладнанням на якому виготовляються посвідчення водія нового зразку, дізнатися відповіді на запитання, що їх цікавлять від фахівців ДАІ, оглянути автодром та учбовий автомобіль.

    Стане у нагоді надана можливість і людям більш дорослого віку. За останні роки в Правила дорожнього руху неодноразово вносилися зміни, тож для водіїв навіть з великим стажем керування буде цікаво перевірити свою уважність та обізнаність.

    Державтоінспекція запрошує всіх долучитися до акції, вдосконалити свої знання, провести з користю час та ближче познайомитися з роботою центрів надання послуг ДАІ.

    У планах на майбутнє доповнити акцію і тестовим практичним іспитом для дорослих. Однак спочатку теорія, потім — практика.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Как грамотно составить брачный договор?

    Что необходимо учитывать при составлении брачного договора, как перевернуть закон на свою сторону и соблюсти все нормы, при этом не обидев себя

    Про затвердження форм державних статистичних спостережень у галузі сільського та рибного господарства, Державна служба статистики України

    Про затвердження форм державних статистичних спостережень у галузі сільського та рибного господарства Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України "Про державну статистику" ( 2614-12 ), враховуючи положення статей 80, 81 Цивільного кодексу України( 435-15 ), частини 8 статті 19 Господарського кодексу України( 436-15 ), Указу Президента України від 19 червня 2012 року № 405/2012( 405/2012 ) "Про внесення змін до Указів Президента України від 6 квітня 2011 року № 396 та від 31 травня 2011 року № 634", з метою подальшого вдосконалення державних статистичних спостережень зі статистики сільського та рибного господарства й отримання повної, всебічної й об'єктивної статистичної інформації НАКАЗУЮ:

    Судья из Техаса запретил ФБР взламывать компьютеры для нужд расследования

    Судья из Техаса (США) отклонил запрос ФБР на «взлом компьютера, предположительно использованного в преступных целях», сообщает The Wall Street Journal.

    Кличко планирует сделать Киев центром туризма

    Одна из наших задач как столичной власти - сделать Киев центром туризма. Об этом заявил Киевский городской голова Виталий Кличко, сообщает пресс-служба КГГА. Я был во многих странах мира. Проще, ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот сайт суперовый! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет портал ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще! Дерзайте!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b