Французькі мільйонери тікають від 75 відсоткового податку

    Французькі мільйонери тікають від 75 відсоткового податкуРішення Бернара Арно залишити батьківщину може стати не поодиноким випадком. Власник імперії LVMH започатковує новий тренд — «відтік мільйонів». Найзаможніші французи не підтримують фіскальні ініціативи Франсуа Олланда. Присвятивши не один рік зведенню бізнесу, вони не бажають тепер віддавати на податки дві третини доходів.

    Французькі ЗМІ складають списки і роблять свої прогнози щодо того, кому загрожують нові правила.

    Перший номер незмінний — Бернар Арно, очільник імперії LVMH. За ним йдуть Жерар Мюлльє, якому належить Auchan, Бертран Пюеш з Hermes і Ліліан Беттанкур з L’oreal.

    Експерти з фіскального законодавства пояснюють: «Після виборів і усіх заяв, зокрема тих, що стосуються впровадження 75% податку, якщо щорічні доходи перевищують 1 млн євро, люди почали активно звертатися до нас, і це не найбагатші люди. Атмосфера змінилася. Заможні люди розглядають можливість переїзду навіть не через високі податки, а через інакші політичні погляди».

    Франсуа Арно назвав свої рішення «особистою справою» і заявив, що він не має наміру ухилятися від сплати податків.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    В Одессе обсудят «Привлечение топ-менеджеров к ответственности: как сейчас и что готовит законодатель?»

    26 июля 2013 года с 12:00 до 16:00 в Одессе состоится выездное заседание Комитета Ассоциации юристов Украины по корпоративному праву на тему «Привлечение топ-менеджера к ответственности: как ...

    Щодо порядку оформлення ліцензій, Міністерство доходів і зборів України

    Начальникам митниць Міндоходів Щодо порядку оформлення ліцензій При митному оформленні товарів, імпорт яких підлягає ліцензуванню відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.12.2012 № 1201 ( 1201-2012-п ) "Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та квот на 2013 рік", є випадки, коли подана суб'єктом господарювання ліцензія містить реквізити, які не заповнюються при її видачі. Зокрема, це стосується ліцензій, виданих Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, в яких відсутня інформація по реквізиту 10 — додаткове найменування товару, що імпортується.

    Копии чеков кассовых аппаратов будут автоматически передаваться на сервер налоговой

    Со следующего года предприниматели, которые работают с кассовыми аппаратами, будут отчитываться перед налоговой в автоматическом режиме. Это станет возможным благодаря внедрению электронной контрольной ...

    Консультация по вопросам семейного права- суррогатное материнство

    Консультация по вопросам семейного права и правовая поддержка адвоката необходима, если семья собирается прибегнуть к суррогатному материнству.

    Об адвокате - устами Клиентов

    С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит существование интернет портала.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b