На Миколаївщині нетверезий водій погрожував працівникам ДАІ гранатою

    На Миколаївщині нетверезий водій погрожував працівникам ДАІ гранатоюУ місті Нова Одеса працівники ДАІ виявили нетверезого водія, який під час спілкування з правоохоронцями намагався здійснити вибух за допомогою гранати РГД-5, на щастя, інспектори його вчасно зупинили.

    Одного вечора, працівники відділення ДАІ з обслуговування Новоодеського району звично забезпечували безпеку в районному центрі, й близько 19-ї години увагу правоохоронців привернув автомобіль «Wartburg», що занадто підозріло вихляв центральною вулицею міста. Водієві було подано жест про зупинку, але він його проігнорував й збільшуючи швидкість намагався втекти. Не вагаючись, правоохоронці прийняли заходи щодо його зупинки адже керманич своєю поведінкою загрожував не тільки власній безпеці, а й іншим учасникам дорожнього руху.

    Під час спілкування з 48-річним чоловіком було виявлено, що він керував автівкою з ознаками сильного алкогольного сп`яніння. Тож, йому було запропоновано встановити цей факт або ж за допомогою спеціального сертифікованого приладу «Драгер Алкотест», або ж в медичному закладі. На ці слова чоловік зреагував занадто агресивно — нецензурно лаючись почав погрожувати, що, начебто, підірве правоохоронців й, схопивши з переднього пасажирського сидіння гранату РГД-5 намагався вставити запал, щоб дійсно здійснити вибух.

    Працівникам Державтоінспекції вистачило лише кілька секунд, аби завадити намірам потенційного «вбивці». Завдяки блискавичній реакції, фізичній підготовці та прийомам рукопашного бою, правоохоронці роззброїли нетверезого чоловіка, таким чином врятувавши життя не тільки йому та собі, а й стороннім людям.

    На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Новоодеського райвідділу для зібрання необхідних матеріалів та подальшого розгляду справи, якій в своє виправдання, порушник стверджував, що начебто саме працівники ДАІ прискіпливо відносяться не тільки до нього, а й до його рідних. За словами чоловіка, його сина декілька місяців тому було притягнуто до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом теж в стані сп’яніння, а сьогодні йому самому підкинули гранату й намагалися здійснити вибух. Потім, змінивши свою думку, запевняв, що гранату привіз зі сходу країни, де брав участь в антитерористичній операції.

    Відносно водія інспекторами ДАІ були складені адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 КУпАП «Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння…» й за ст. 122/2 КУпАП «Невиконання водіями вимог працівника міліції про зупинку транспортного засобу».

    На даний час уже розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») згідно якої передбачено покарання в вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

    https://www.youtube.com/watch?v=QY-8vmrJw_0&feature=youtu.be

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про затвердження примірних переліків Питань до підпункту 2.1 пункту 2 наказу Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року № 682, Міністерство охорони здоров'я України

    Про затвердження примірних переліків Питань до підпункту 2.1 пункту 2 наказу Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року № 682 На виконання підпункту 2.1 пункту 2 наказу Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року № 682( z0794-10 ) "Про удосконалення медичного обслуговування учнів загальноосвітніх навчальних закладів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089, з метою раннього виявлення дітей на наявність факторів ризику наркотичних та алкогольних проблем під час обов'язкових медичних профілактичних оглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів НАКАЗУЮ:

    Съезд судей Украины может быть перенесен (дополнено)

    Как передает корреспондент "ЮП", делегаты ХІІ внеочередного съезда судей Украины высказали предложение о переносе заседания съезда судей. Такое мнение было озвучено после выступления Председателя Верховного Суда Украины Ярослава Романюка. В своем выступлении г-н Ромаюк выразил мнение, что сегодня судьи не должны утратить свой шанс быть услышанными общественностью.

    Про затвердження помісячних графіків підготовки об'єктів груп В, Г до продажу в 2013 році, Фонд державного майна України

    Про затвердження помісячних графіків підготовки об'єктів груп В, Г до продажу в 2013 році На виконання підпункту 3.2 пункту 3 наказу Фонду державного майна України від 03.01.2013 № 19 та відповідно до службової записки від 15.02.2013 № 19-2-152 НАКАЗУЮ:

    Про створення мультидисциплінарних робочих груп з розробки медичних стандартів (уніфікованих клінічних протоколів) медичної допомоги на засадах доказової медицини в 2013 році, Міністерство охорони здоров'я України

    Про створення мультидисциплінарних робочих груп з розробки медичних стандартів (уніфікованих клінічних протоколів) медичної допомоги на засадах доказової медицини в 2013 році

    Об адвокате - устами Клиентов

    Вы класс!!! Все что делаете для всех пользователей важно!!!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b