Про передачу будівлі в м. Одесі у спільну власність територіальних громад Одеської області, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 серпня 2013 р. № 626-р Київ

    Про передачу будівлі в м. Одесі у спільну власність територіальних громад Одеської області

    Передати будівлю (літер А, Б) загальною площею 2050,6 кв. метра по просп. Маршала Жукова, 1а, у м. Одесі у спільну власність територіальних громад Одеської області для розміщення дошкільного навчального закладу за умови взяття зобов’язання органами місцевого самоврядування використовувати її за цільовим призначенням та не відчужувати у приватну власність.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 70

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про затвердження Каталогу можливостей України щодо підтримки міжнародних миротворчих операцій та навчань (Додатки 14-23), Міністерство оборони УкраїниДодаток 14

    Додаток 14 до Каталогу можливостей України( z1260-12 ) щодо підтримки міжнародних( z1260-12 ) миротворчих операцій та навчань( z1260-12 ) Додаток 15 до Каталогу можливостей України( z1260-12 ) щодо підтримки міжнародних( z1260-12 ) миротворчих операцій та навчань( z1260-12 )

    Спецзагін ДПС забезпечує безпеку дорожнього руху на Київщині

    З 19 квітня по 12 травня, згідно наказу МВС України від 17.04.2013 № 630, групи спеціального загону ДПС особливого призначення здійснюють оперативно-профілактичне відпрацювання Київської області.

    В Киеве на полгода перекроют набережную

    В связи со строительством Подольского мостового перехода в Киеве на Подоле предусмотрено временное ограничение движения транспорта.

    Судья в Татарстане лишился своего статуса и пенсии из-за участия в публичных акциях

    Квалификационная коллегия судей (ККС) Татарстана лишила 74-летнего бывшего судью Кировского районного суда Казани Галишана Нуриахметова статуса судьи в отставке. Причиной стало его руководство ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет портал - супер очень много чего тут интересного и необходимого. Желаю держаться высоко и всего самого... Не снижайте планку!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b