Правоохоронці Миколаївшини поспілкувались про безпеку зі школярами

    Правоохоронці Миколаївшини поспілкувались про безпеку зі школярамиІнспектори ДАІ разом з представниками Миколаївської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері та працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей лінійного відділу на станції Миколаїв провели профілактичну бесіду з учнями Миколаївської загальноосвітньої школи № 35.

    У рамках Всеукраїнського комплексу профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» у учнів загальноосвітньої школи № 35 відбулась незвичайна зустріч. На цей раз з учнями четвертих класів спілкувались відразу кілька представників правоохоронних органів — працівники Державтоінспекції Миколаївської області, представники Миколаївської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері та інспектори сектору кримінальної міліції у справах дітей лінійного відділу на станції Миколаїв.

    Темою для розмови зі школярами послужили питання, які сьогодні викликають особливу тривогу у співробітників правоохоронних органів: проблема дитячого дорожньо-транспортного травматизму та безпека неповнолітніх на залізниці. Особливо важливі такі теми саме після літніх канікул, коли діти повернувшись з відпочинку потрапляють у сповнене рухом та небезпеками місто.

    Вартові доріг у черговий раз нагадали учням основні Правила дорожнього руху як для пішоходів, так і для пасажирів, розповіли про те, як важливо використовувати в одязі світловідбиваючі елементи, коли школярі йдуть з навчання в темний час доби. Для кращого розуміння, слова інспекторів підкріплювалися відеофільмом.

    Представник відділу кримінальної міліції у справах дітей розповів школярам про заходи безпеки поблизу залізничних колій, на залізничних вокзалах та у потягах.

    Варто сказати, що діти самі дуже активно брали участь в обговоренні усіх питань, цікавилися діяльністю співробітників міліції, задавали питання про заходи безпеки, розповідали історії з власного досвіду, та найголовніше обіцяли дотримуватись Правил дорожнього руху та заходів безпеки.

    Сподіваємося, що проведення подібних заходів принесе позитивний результат у вихованні законослухняних юних громадян і учасників дорожнього руху.

    Правоохоронці звертаються до батьків із закликом не забувати нагадувати дитині про особисту безпеку. Розповідайте як правильно переходити проїзну частину. По можливості розмістіть світловідбиваючі елементи на шкільних рюкзаках і верхньому одязі дітей. Щоразу нагадуйте малюку, як не стати жертвою злочину та не потрапити в біду. Шановні батьки, не забувайте, що Ви є найголовнішим прикладом для своїх дітей — не допускайте порушення Правил дорожнього руху! Від цього залежить не тільки Ваше, але і життя Вашої дитини.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про затвердження Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві, Міністерство надзвичайних ситуацій України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 грудня 2012 р. за № 2075/22387 Про затвердження Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих Національним банком України щодо створеного ним Корпоративного недержавного пенсійного фонду Національного банку України до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, відповідно до пункту 9 розділу I Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ( z0864-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 травня 2006 року № 341 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від 24 липня 2006 року за № 864/12738 (зі змінами та доповненнями), та згідно рішення НКЦПФР від 13.11.2012 № 1622 НАКАЗУЮ:

    У США заборонили смартфони Samsung через порушення патентів Apple

    Американська комісія з міжнародної торгівлі заборонила продаж у США низки товарів Samsung.

    Про попередження епідемічних ускладнень внаслідок надзвичайних ситуацій, викликаних повенями, Державна санітарно-епідеміологічна служба України

    Про попередження епідемічних ускладнень внаслідок надзвичайних ситуацій, викликаних повенями З метою попередження епідемічних ускладнень серед населення України та мінімізації їх наслідків, відповідно до ст. 40 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"( 4004-12 ) та пункту 4.31 Положення про Державну санітарно-епідеміологічну службу України( 400/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 400, ПОСТАНОВЛЯЮ:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромное количество необходимой информации. Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b