На Сумщині працівники ДАІ задокументували факт спроби дачі хабара в розмірі 1000 гривень

    На Сумщині працівники ДАІ задокументували факт спроби дачі хабара в розмірі 1000 гривеньУчора, 18 червня в Сумській області інспектори ДПС затримали водія автомобіля «Audi», який з метою уникнення адміністративної відповідальності намагався дати хабара в розмірі однієї тисячі гривень.

    Подія сталася в місті Шостка. Під час несення служби інспектори взводу супроводження роти ДПС ДАІ зупинили легковик. 45-річний водій пред’явив працівникам ДАІ для перевірки свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликало сумніви в його дійсності.

    При перевірці номера кузова автомобіля по базах даних Державтоінспекції було встановлено, що документ не відповідає даним.

    Аби уникнути відповідальності, водій, місцевий мешканець, намагався вирішити питання на місці. З цією метою він запропонував правоохоронцям 1000 гривень. Інспектори ДАІ. у свою чергу, від пропозиції відмовились та попередили водія, що його дії неправомірні й за це передбачена відповідальність. Керманич попередження проігнорував.

    Дана розмова зафіксована на засоби аудіофіксації. На місце події викликана слідчо — оперативна група.

    За фактом підробки документів відкрито кримінальне провадження, відомості якого внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

    А за іншою подією пропозиція надання хабара відкрито кримінальне провадження, відомості, якого внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

    Тепер горе-водію доведеться відповідати згідно чинного законодавства України.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    «Корвет» набуває конкретних рис

    У дієвості державної програми Доступне житло Премєр-міністр Микола Азаров особисто переконався на початку робочої поїздки на Миколаївщину. В обласному центрі він власноруч вручив ключі від квартир ...

    Щасливе закінчення розлучення

    Починати розповідь з військових дій, постійної наявності чужої підлості в моєму житті, смертельних розчарувань?

    Французькі мільйонери тікають від 75 відсоткового податку

    Рішення Бернара Арно залишити батьківщину може стати не поодиноким випадком. Власник імперії LVMH започатковує новий тренд відтік мільйонів. Найзаможніші французи не підтримують фіскальні ініціативи ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто умнички.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b