Чернігівці разом з ДАІ згадали всіх загиблих в дорожньо-транспортних пригодах

    Чернігівці разом з ДАІ згадали всіх загиблих в дорожньо-транспортних пригодахУ Чернігові на головній площі міста Управління ДАІ спільно з добровільними об’єднаннями автомобілістів чернігівських автоклубів провели акцію «Хвилина пам’яті», під час якої згадали громадян, які загинули в ДТП.

    На Чернігівщині, як і по всій Україні минулого тижня проходили заходи присвячені безпеці дорожнього руху. На завершення акції вулицями обласного центру пройшов грандіозний автопробіг, організований завдяки спільним зусиллям управління ДАІ обласної міліції та низкою добровільних об’єднань автомобілістів — чернігівських автоклубів.

    Стартували заходи у неділю, о 12 годині, від території одного з гіпермаркетів міста. З чернігівської околиці величезна колона з понад 80 автомобілів, позначених тематичною символікою, в супроводі екіпажів ДАІ вирушила до центральної частини міста.

    Через гучномовець, що був встановлений на першому автомобілі в колоні, безперервно лунали роз’яснення суті заходу та заклики дотримуватися правил дорожнього руху.

    На Червоній площі — головному майдані Чернігова — відбулося шикування по колу всіх учасників пробігу. Тут, як і в попередні роки, були запалені лампадки в пам’ять про земляків, що втратили життя на автомобільних дорогах. Новим елементом жалобних урочистостей стало імпровізоване місце дорожньо-транспортної пригоди.

    Запалити лампадку біля нього могли не тільки учасники автопробігу, а й ті небайдужі чернігівці, хто особисто пережив втрату близької людини, загиблої в автопригоді.

    Рівно о 13:30 по сигналу «Авто-радіо» водії натиснули на клаксони автомобілів — на знак вшанування пам’яті загиблих та заради привернення уваги кожного небайдужого українця до проблеми дорожньо-транспортного травматизму.

    Після цього колона клубних автомобілів вирушила до церкви Святого Миколая, де небайдужі люди мали змогу запалити свічки в пам’ять про загиблих жертв аварій.

    Як зазначив начальник УДАІ УМВС України в Чернігівській області Валерій Парахнєй, який також був присутній на акції: «Подібні публічні заходи змусять учасників дорожнього руху замислитися про цінність власного життя й здоров’я, а замислившись — навчитися нарешті цінувати».

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Группе задержанных в Багдаде российских байкеров-туристов грозит смертная казнь по обвинению в шпионаже

    Четверо российских мотоциклистов, которые оказались в иракской тюрьме в Багдаде, подвергаются физическому насилию. Кроме того, их обвиняют в шпионаже, подделке визы и собираются казнить. Об этом ...

    Щодо порядку списання малоцінних та швидкозношуваних предметів, Міністерство фінансів України

    Щодо порядку списання малоцінних та швидкозношуваних предметів Міністерство фінансів України розглянуло Ваш запит <...> щодо порядку списання бюджетними установами малоцінних та швидкозношуваних предметів та повідомляє.

    Родина згуртувалася в капелу

    Памятаєте: У нашого Омелька невеличка сімейка? А я згадав це українське прислівя, коли слухав разом із жителями лівого берега столиці різдвяний концерт родини бандуристів Яницьких у школі джазового ...

    Граждане жалуются в милицию по поводу проведения в центре столицы евромайдана

    Вкиевскуюмилициюучастилисьобращениягражданпо поводу проведениявцентральной частистолицы евромайдана.Тольковтечениепоследнихтрехсуток ШевченковскимрайуправлениеммилицииКиевазарегистрировано 42сообщенияопротивоправныхдействияхмитингующих.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Привет!. Совершенно случайно набрел на этот интернет портал, чему очень рад! С большим удовольствием размещу ссылку на своей страничке в интернете!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b