У Донецьку інспектора ДАІ затримали 18-тирічного водія , який смертельно травмував пішохода

    У Донецьку інспектора ДАІ затримали 18-тирічного водія , який смертельно травмував пішоходаТрагічне ДТП сталося в ніч на 15 жовтня в Куйбишевському районі Донецька. Водій автомобіля скоїв наїзд на чоловіка, який переходив проїзну частину дороги. Внаслідок наїзду 50-ти річний пішохід від отриманих травм загинув на місці аварії. Водій автомобіля зник у невідомому напрямку. Затримали втікача працівники ДАІ.

    Орієнтування про дорожньо-транспортну пригоду негайно отримали всі пости Державтоінспекції. Буквально за кілька хвилин наряд ДПС ДАІ м. Донецька в складі сержанта міліції Андрія Сидорова, прапорщиків міліції Костянтина Борохи та Віталія Єремченка вже був на місці дорожньої пригоди.

    Швидко оцінивши ситуацію, інспектора дорожньо-патрульної служби почали обстеження прилеглих дворових територій. В одному з дворів багатоповерхівок вони побачили стареньку іномарку з характерними ушкодженнями при ДТП та одразу ж заблокували виїзд машини з подвір'я патрульним автомобілем.

    Розбита ліва сторона автомобіля «Ісузу » і розірвана покришка чітко вказували на причетність автомобіля до дорожньо-транспортної пригоди. Сам же водій перебував у нетверезому стані, що і було підтверджено тестовим аналізом. Прилад вимірювання ступеня сп'яніння вказував, що хлопець пристойно випив перед тим, як сісти за кермо. Показання «Драгера» зупинилися на позначці 1,3 проміле.

    У ході оформлення матеріалів ДТП водія впізнали і продавці кіосків, які бачили 18-річного хлопця, коли він, кинувши машину, повертався до місця скоєного ДТП, і упевнившись, що пішохід не подає ознак життя, швидко пішов у бік п'ятиповерхівок.

    Як з'ясувалося, цей автомобіль юнак з друзями ремонтував в одному з гаражних кооперативів району, а ввечері, добряче випивши, вирішив покатати друзів на чужій машині по нічному місту.

    Проїжджаючи по проспекту Колгоспному, водій, не маючи достатніх навичок водіння, та ще й під впливом спиртного, не впорався з елементарної ситуацією в дорозі та скоїв наїзд на пішохода.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    На Тернопільщині всі учасники ДТП загинули на місці пригоди

    У понеділок, 18 серпня, о 21 год. 15 хв. У Тернопільській області сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

    Куди звернутися, якщо Вашу квартиру раптом затопили сусіди з верхніх поверхів?

    Зумійте правильним чином оцінити завдані збитки, Вам слід звернутися в спеціальну організацію, що надає такі послуги з оцінювання.

    У ДТП троє людей загинуло та двоє травмовано

    10 вересня, о 00 годині 15 хвилин, у місті Запоріжжі по вул. Істоміна сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

    Державтоінспекція повідомляє - жодного випадку перешкоджання руху автобусів не було

    На сторінках окремих Інтернет видань зявилися інформація про повідомлення від представників партії Всеукраїнське об'єднання Свобода щодо перешкоджання з боку ДАІ у різних областях України ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот портал отличный! работал на нем очень часто. Этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими работами чаще!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b