Подякуйте за добру справу

    Подякуйте за добру справуНеподалік відпочивали її батьки. Дитина, сидячи у надувному басейні, самотужки розважалася яскравими іграшками і незчулася, як хвиля підхопила її утле суденце, а вітер швидко поніс на глибину…

    Батьки, зайняті своїми справами, цього не помітили. І не зрушили з місця навіть тоді, коли дитина, опинившись далеченько від берега, злякалася, перевернулася, випала у воду і почала тонути.

    На пляжі було велелюдно. Але відпочивальники зазвичай не звертають уваги на події навкруги. Тож у малої не було жодного шансу на порятунок.

    На щастя, неподалік плавала молода дівчина. Єдиної миті вистачило, щоб вона зрозуміла, у якій небезпеці опинилася мала, і встигла підхопити перелякану дитину, допоки та не наковталася води. Невдовзі підоспіла й допомога: двоє чоловіків із берега побачили, що у морі сталася біда, і кинулися рятувати обох.

    На березі заспокоїли дитину і повернули її цілу й неушкоджену батькам. Утім, слів подяки від них випадкові рятувальники так і не почули: вочевидь, ці люди не мають звички дякувати іншим за добрі справи…

    «Як це так? Дівчина врятувала їхню донечку, а вони навіть спасибі не сказали?!» — обурюється свідок події Марина Прокопенко. Вона з чоловіком Миколою відпочивала на пляжі, коли ледве не сталася трагедія. Саме Микола і ще один чоловік — Дмитро Бежко — були тими рятувальниками, які допомогли обом дівчатам — маленькій і дорослій — вибратися на берег.

    Марина звернулася до корпункту «Урядового кур’єра», щоб розповісти про героїчний вчинок дівчини-рятувальниці. «Її ім’я — Наталя Брегеда. І хоч вона порятувала не мою дитину, вважаю за потрібне подякувати їй за мужність і самовідданість. Такі люди гідні того, щоб їх учинки отримували належну публічну оцінку», — переконана пані Марина.

    Воістину, коли Бог хоче допомогти, він посилає до нас ангелів у людській подобі. Тож будемо вдячними, не забуваймо говорити «Спасибі».

    Однак ця ситуація подає не тільки урок ввічливості. Це ще одне нагадування про те, що відпочиваючи на воді, слід уважно і свідомо пильнувати перебіг подій. Не можна залишати власних дітей без нагляду. Та не тільки власних, і не тільки дітей. Коли перебуваєте на березі або у воді, рекомендують фахівці, необхідно звертати увагу на ознаки, що свідчать про те, що людина тоне.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Корупція, зволікання з реформами: Румунія – під вогнем критики Єврокомісії

    Єврокомісія розкритикувала Румунію за недостатнє дотримання верховенства права, зволікання з реформами, неефективну боротьбу з корупцією. ЄС і надалі вестиме моніторинг за Румунією, а також Болгарією.

    У Росії немає претензій до якості українських сирів

    Федеральна служба з нагляду у сфері захисту прав споживачів припиняє контроль кожної партії українських сирів при їх ввезенні до Російської Федерації, претензій до якості продукції з України ...

    До підписання Угоди з ЄС залишився один крок

    Україна має бути сучасною, впливовою та успішною державою на досягнення цієї мети спрямована зовнішня та внутрішня політика влади. Такими словами глава держави розпочав свій виступ, наголосивши ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Благодарим всех, от кого зависит наполнение интернет проекта.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b