На Полтавщині відкрито центр надання послуг водіям

    На Полтавщині відкрито центр надання послуг водіямНа урочисте відкриття завітало керівництво міліції Полтавської області та перші особи району. Сучасний Центр обслуговуватиме жителів Гадяцького та Лохвицького районів.

    Першими привітали місцевих жителів з такою довгоочікуваною та радісною подією начальник УМВС Полтавщини Едуард Федосов та начальник УДАІ УМВС України в Полтавській області Олександр Штепа.

    «У Гадячі та Лохвиці діяли центри з надання послуг водіям, але вони не відповідали сучасним вимогам, а тому було прийняте рішення створити новий Центр, — значив Едуард Вікторович. — З таким клопотанням ми звернулися до керівництва району, яке підтримало нас. Дякую усім, хто брав участь у будівництві такого гарного закладу, яким може пишатися уся громада Гадяцького району. В новому Центрі люди зможуть отримувати необхідні якісні послуги від працівників міліції».

    Після привітальних слів Едуард Федосов подарував для потреб новоствореного закладу два телевізори. Не з пустими руками на урочисте відкриття прийшли й керівники району, директори підприємств та місцевих навчальних закладів. Вони передали начальнику Центру Анатолію Танчику комп'ютери та кондиціонери, аби людям, які будуть користуватися послугами, було зручно та комфортно.

    За технічними та професійними характеристиками новий заклад у Гадячі нічим не відрізняється від інших подібних закладів. Примітно, що двері у кабінети фахівців Центру зроблені прозорими, аби, як зазначають правоохоронці, люди бачили, що все виконується лише згідно чинного законодавства.

    Відразу ж після урочистого відкриття Центр почав працювати. Першими його клієнтами стали п'ятеро юнаків, які отримали нові посвідчення водія, та власник мотоцикла, який отримав номер на транспортний засіб. Вручили омріяні документи хлопцям керівництво обласного УМВС та керівники району.

    - В нас працює шість чоловік, — розповідає начальник Центру Анатолій Танчик. — Технікою ми забезпечені, усі умови для якісного надання послуг населенню виконані. Завдяки сучасним програмам за 20-30 хвилин ми можемо зареєструвати, або зняти з обліку автомототранспорт, видати посвідчення водія. Трохи більше часу потрібно, якщо людина приходить до нас на іспит. На це витрачається до 40 хвилин, адже людині потрібно подати документи, набрати заяву. Клас для здачі іспитів в нас прозорий, як і решта кабінетів, а тому громадяни зможуть на власні очі переконатися, що все робиться лише в межах законодавства.

    За словами міліціонерів, один такий заклад за місяць може виконати понад півтори тисячі операцій, тобто саме стільки людей зможуть отримати якісні послуги та впевнитися, що правоохоронці докладають максимум зусиль, аби покращити та зробити більш ефективною роботу з надання послуг населенню.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Коли ризик не є благородством

    Невтішна статистика свідчить, що майже кожні 20 хвилин у країні фіксують дорожньо-транспортні пригоди, щодоби на дорогах гине 11 осіб і 87 отримують травми.

    Про звернення до Генеральної прокуратури України, Центральна виборча комісія

    Про звернення до Генеральної прокуратури України До Центральної виборчої комісії 11 листопада 2013 року надійшла скарга кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 132 Найди Олега Володимировича, а 13 листопада 2013 року — доповнення до скарги на дії кандидата у народні депутати України в цьому ж окрузі Корнацького Аркадія Олексійовича та рішення Центральної виборчої комісії.

    На Миколаївщині працівники ДАІ за один день виявили двох водіїв двох водіїв пасажирського транспорту в нетверезому стані

    Тільки за перший день проведення цільових профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті Перевізник зима 2012, що наразі проводяться по всій державі з метою підвищення безпеки ...

    Госбюджет в части финансирования судов предлагают согласовывать с судебными органами

    Комитет по вопросам верховенства права и правосудия поддерживает проект закона о внесении изменений в Бюджетный кодекс Украины (относительно финансирования судебной власти). Как отмечалось на ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Ваш ресурс не просто лучший друг - этот ресурс, практически, - родственник для всех, кто живёт новыми видеоидеями!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b