Олександр Вілкул привітав держслужбовців з професійним святом

    Олександр Вілкул привітав держслужбовців з професійним святом«Завдання Уряду, завдання кожного державного службовця — створювати сприятливі умови для розвитку суспільства, підвищення соціальних стандартів для населення, росту економіки та створення нових робочих місць. Таке завдання поставив перед нами Президент України Віктор Янукович. Я дякую держслужбовцям Дніпропетровщини, які реалізують проекти з розвитку регіону», — сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

    Він зазначив, що з 2010 року на Дніпропетровщині реалізується ряд проектів розвитку інфраструктури. Зокрема, підвищення транспортного та логістичного потенціалу регіону за рахунок створення об’їзної дороги навколо Дніпропетровська та з’їздів з Кайдацького мосту. За три роки на Дніпропетровщині побудовано і капітально відремонтовано більше 5 млн м² доріг.

    Дніпропетровщина стала першим регіоном країни в якому було впроваджено безкоштовне землевиділення під будівництво будинків в рамках державної програми «Доступне житло». Також в області за рахунок місцевого бюджету до будмайданчиків було підведено всі необхідні комунікації. Це дозволило на 30-40% здешевити вартість квадратного метра. Проект за таким принципом, нині, реалізується в багатьох регіонах країни.

    Важливим інфраструктурним проектом є відновлення будівництва Дніпропетровського метрополітену, роботи над яким були призупинені на більш як 15 років. За фінансування цього проекту Європейським Банком Реконструкції і Розвитку 5 червня у Верховній Раді проголосували представники всіх політичних сил.

    «Такий потужний інфраструктурний проект, який був згенерований на Дніпропетровщині, отримав підтримку представників всіх парламентських фракцій у Верховній Раді. Це приклад того, як конструктивні регіональні проекти здатні об’єднати політичні сили і сприяти розвитку країни. І саме такий принцип закладено у кожен проект, який реалізується на Дніпропетровщині», — сказав Олександр Вілкул.

    Він також підкреслив, що велике значення для країни мають проекти з дебюрократизації та підвищення якості адміністративних послуг для населення, які реалізуються в рамках програми «Відкрита влада». Зокрема, це стосується проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Дніпропетровщина була першим пілотним регіоном, в якому впровадили проект спрощеного доступу до адмінпослуг через поштові відділення, взявши за зразок британську модель.

    «Впровадження кращих європейських практик управління регіоном, використання сучасних технологій — це характерні ознаки держслужбовців Дніпропетровського регіону. Ми підняли високу планку, і ми маємо тримати її на такому ж рівні і надалі, заради розвитку Дніпропетровщини, та України», — сказав Віце-прем’єр.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Народний артист України Тарас Петриненко: «Мене збаламутили «Бітли» – у цій стихії я і досі»

    У пісень Тараса Петриненка не тексти, а поезія. Яка, проте, пручається читанню: навіть подумки одразу співається, і лише Тарасовим тембром. Бо ці пісні із триєдності мелодії, слів та голосу ...

    Смерть, яка може врятувати життя

    Торік вУкраїні виконано 112 трансплантацій нирки, 14 печінки іодну серця. Водночасщороку пересадки нирки потребують понад 2000 осіб, печінки близько 1000, серця 500700.У багатьох країнах світу ...

    В Google знають точну дату підключення всіх жителів Землі до Інтернету

    Голова ради директорів американської компанії Google Ерік Шмідт вважає, що до кінця цього десятиліття всі жителі Землі отримають вихід в Інтернет.

    Украина начинает процедуру подачи иска к «Газпрому» в суд в Стокгольме, – А.Яценюк

    краина приняла решение о начале процедуры подачи иска к «Газпрому». Об этом на пресс-конференции заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Большущее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы действительно молодцы.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b