«Параджанова» заявлено у трьох програмах Канського кінофестивалю

    «Параджанова» заявлено у трьох програмах Канського кінофестивалюСтворена у копродукції стрічка України, Франції, Грузії та Вірменії стрічку «Параджанов» візьме участь у трьох програмах Канського кінофестивалю, передає «Телекритика» з посиланням на прес-службу Держкіно.

    За її даними, продюсери стрічки також отримали запрошення для розгляду участі картини в конкурсі «практично всіх світових кінофестивалів групи А», зокрема, в Локарно, Венеції, Сан-Себастьяні, Токіо, Торонто, Монреалі, Мар-дель-Платі, Сан-Пауло та Карлових Варах.

    Нагадаємо, фільм присвячано останнім 20 рокам життя Сергія Параджанова. Автор сценарію, корежисер та копродюсер картини — Олена Фетисова. Ще одним режисером та виконавцем головної ролі виступив Серж Аведікян (Франція). Художній керівник та креативний продюсер стрічки — Роман Балаян. Оператор-постановник — Сергій Михальчук, художник-постановник — Влад Рижіков.

    Передзведений звук підготовлено у Франції мікшером Крістінелем Сірлі, фільм за участі якого — «Поза дитини» — нещодавно отримав «Золотого ведмедя» на цьогорічному «Берлінале». Колорист фільму, Рішар Дозі, раніше здобув ряд нагод, з-між яких «Оскар», «Ведмеді» Берлінського міжнародного кінофестивалю та французька національна кінопремієя «Сезар».

    Цей проект став одним з переможців відкритого Конкурсу на отримання державного фінансування, вперше проведеного Держкіно за новими вимогами у вересні 2011 року. 21 березня представники Держкіно переглянули міжнародну версію «Параджанова», озвучену українською, російською, грузинською, вірменською та французькою мовами. За їхніми враженнями, картина «демонструє яскраві акторські роботи, серед яких особливо виділяються образи, створені російськими зірками — актрисою Театру націй Юлією Пересільд та актором Московського театру «Майстерня Петра Фоменка» Кареном Бадаловим».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Доступ до води: в законі і в житті

    Масштаби незаконних прибережних забудов привернули увагу генпрокурора Віктора Пшонки, який, зокрема, оцінюючи стан узбережжя Чорного та Азовського морів, сказав своїм підлеглим: Йдеться не лише ...

    Про внесення зміни № 54 до офіційного тексту ТП СНД на 2013 фрахтовий рік по УЗ, Державна адміністрація залізничного транспорту України

    О внесении изменения № 54 к официальному тексту ТП СНГ на 2013 фрахтовый год по УЗ На основании пункта 1.2 Общих положений Тарифной политики Железных дорог государств — участников СНГ( 998_535 ) Укрзализныця, как Управление делами Тарифной политики, информирует о внесении изменения № 54 к официальному тексту Тарифной политики на 2013 фрахтовый год( 998_535 ) по УЗ.

    Как грамотно составить брачный договор?

    Что необходимо учитывать при составлении брачного договора, как перевернуть закон на свою сторону и соблюсти все нормы, при этом не обидев себя

    У світі шукають добровольців для подорожі на Марс – в одну сторону

    Для мандрівки на Червону планету потрібні чотири людини, а охочих провести все життя у космічній пустелі зголосилося вже кілька тисяч.

    Об адвокате - устами Клиентов

    С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит работа интернет портала.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b